fbpx

Waardecheque


Hoe spaar ik voor een persoonlijke waardecheque?
Bij elke €1,00 die je bij ons besteed, spaar je 100 waardepunten. Wanneer je 30.000 punten of meer hebt gespaard ontvang je een waardecheque vanaf €15,00. De waardecheques worden uitgekeerd in de maanden mei en november, het bedrag op jouw waardecheque is afhankelijk van het door jouw aantal gespaarde punten. Let op: op afgeprijsde artikelen spaar je geen punten. Een ander belangrijk punt: na het uitkeren van de cheques spaar je nog steeds door. Het kan dus zijn dat jouw waardecheque na deze datum nog beschikbaar komt.

Wanneer ontvang ik een waardecheque?
Wij keren elk jaar de waardecheques uit in mei en november. Per e-mail houden wij je op de hoogte van jouw gespaarde bonuspunten.
Let op: Hou ook je spam box in de gaten. Het kan zijn dat de mail met jouw waardecheque daar terecht is gekomen.

Hoelang is mijn waardecheque geldig?
Bij ons komt een waardecheque niet te vervallen, wij vinden namelijk dat iets wat wij schenken niet kan vervallen. Wel zijn er bepaalde termijnen wanneer je de waardecheque kunt verzilveren. Dit is van 1 mei tot half augustus en van 01 november tot half februari. Lukt het niet om jouw cheque voor die tijd te besteden? Geen probleem want er gaat niets verloren! Wij bewaren jouw gespaarde punten, deze worden de volgende keer weer uitgekeerd.

Hoe weet ik of ik een waardecheque heb?
Om te zien of jij al genoeg punten hebt gespaard voor een waardecheque kan je inloggen op onze website. Jouw puntensaldo/waardecheque staat aangegeven bij jouw account. Je mag het natuurlijk ook aan ons vragen in de winkel, dan kijken we dit meteen even voor je na!

Ik heb geen waardecheque ontvangen maar wel een shoptegoed gespaard.
Wanneer je geen waardecheque ontvangen hebt maar nu wel een shoptegoed hebt gespaard, betekent dit dat je sinds de uitkering van de waardecheque tot aan dit moment een aankoop gedaan hebt. Na de uitkering van de waardecheque spaar je namelijk nog steeds door. In de tussentijd heb je waarschijnlijk de grens van 30.000 punten overschreden waardoor er nu wèl een shoptegoed beschikbaar is gekomen. Je hebt ook in dit geval geen fysieke “papieren” cheque nodig omdat jouw gegevens en waardecheque in ons systeem staan.

Hoe kan ik mijn waardecheque verzilveren en inleveren?
Je kunt jouw waardecheque inleveren bij besteding vanaf €25,00 maar deze is niet geldig in combinatie met andere acties zoals sale of korting. Jouw cheque kan ingeleverd worden in jouw favoriete Arthur&Willemijn store of in onze online shop. In beide gevallen heb je geen fysiek “papieren” cheque nodig omdat jouw gegevens in ons systeem staan. In de winkel vragen wij om jouw klantnummer of postcode en huisnummer.

Let op: dit is alleen nodig als je online de cheque wilt verzilveren

Nadat je de items in je winkelmandje hebt geplaatst en ingelogd bent kan je na afrekenen gaan. Hier zie je het aantal punten staan en de waarde van de cheque. Deze kan je direct verzilveren.