fbpx

Retourneren of ruilen


Retourneren/ruilen van een winkelaankoop:
Retourneren of ruilen van een aankoop in één van onze stenen winkels kan binnen een termijn van 8 dagen na de aankoop. Bij retourneren wordt het aankoopbedrag direct teruggestort op je bankrekening. Retourneren of ruilen kan alleen met origineel prijskaartje aan het artikel en als het artikel niet gedragen, beschadigd, gebruikt of gewassen is.

Retourneren/ruilen van een online aankoop 

Met een online bestelling heb je 14 dagen na ontvangst van de goederen de tijd om te ontbinden. Als je één of meerdere artikelen binnen de zichttermijn wilt terugsturen per post dan is het verplicht om de retoursticker en het retourformulier te gebruiken. Het formulier dient te zijn ondertekend. De factuur mag je zelf houden voor jouw eigen administratie. Ruilen van een webshop bestelling kan ook binnen 14 dagen na de zichttermijn, mits wij het artikel op voorraad hebben. Geef op het retourformulier aan welke maat je wilt ontvangen, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk toesturen.

Wanneer je een pakket retour stuurt, ontvang je bij het postkantoor en zendbewijs. Bewaar dit goed zodat het pakket getraceerd kan worden. Mocht je zending zoek raken, dan vergoeden wij alleen op vertoon van dit bewijs! Retourkosten komen voor eigen rekening, via PostNL is het tarief €7,25.

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag naar je retour storten op het bankrekeningnummer dat je gebruikt hebt bij je aankoop. Betalingen voldaan met VVV giftcard en Fashioncheque zullen op het card-nummer worden teruggestort. Bewaar de giftcard dus, in geval van een retourzending.

Voorwaarden retourzending per post:
Stuur het artikel terug in de originele verpakking met origineel prijskaartje. We kunnen artikelen die zijn gedragen, beschadigd, gebruikt, zonder origineel prijskaartje of zonder retourformulier zijn verzonden niet als retourzending accepteren.

Uiteraard kan je ook in één van onze stores je webshop bestelling terugbrengen. In dat geval wordt het aankoopbedrag direct teruggestort op je bankrekening. Wil je een artikel ruilen in één van onze winkels? Neem dan vooraf even contact op met de juiste winkel of het gewenste artikel voorradig is, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Ik ben mijn retour- en/of pakbon kwijt en ik wil retourneren. Wat moet ik doen?

Neem gerust contact op met AW Headoffice. Dan sturen wij je een nieuwe retourformulier toe. Je kan bellen naar: 033-4229111 of met dit formulier contact opnemen.

Moeten de artikelen in de originele verpakking geretourneerd worden?

Bij binnenkomst van je bestelling is het makkelijkste de doos goed te bewaren mochten er artikelen geretourneerd worden. Als je de doos niet meer hebt, zorg er dan voor dat de artikelen dusdanig verpakt en verstuurd worden dat ze niet beschadigen.

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?

Nee, het is alleen mogelijk om een verzending te retourneren via het PostNL servicepunt of het postkantoor. Naar: Arthur&Willemijn, Steenhoffstraat 11 3764BH Soest