Winkelmand
Zeker weten dat je favoriete item aanwezig is in de winkel? Reserveer dan nu via de knop reserveren en passen in de winkel!Zeker weten dat je favoriete item aanwezig is in de winkel? Reserveer dan nu via de knop reserveren en passen in de winkel!

Privacyverklaring

Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. Arthur&Willemijn respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en alle bezoekers van haar winkels en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Op deze pagina laten wij je weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee onze dienstverlening en jouw ervaring verbeteren. Zo begrijp je precies hoe wij werken. Dit privacy beleid is van toepassing op de website, de webshop en de winkels van Arthur&Willemijn.

VERZAMELDE GEGEVENS
Wij zijn open en eerlijk over de gegevens die we van je verzamelen en waarom we deze verzamelen. Wij wisselen jouw gegevens alleen met derde partijen uit als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het bezorgen van een online-bestelling. Met deze partijen maken we afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. De manier waarop wij met jouw gegevens omgaan en deze veilig bewaren, is geheel volgens de wet.

DOELEINDEN
We verzamelen of gebruiken geen informatie die verband houdt met jouw privacy voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in het dit statement. Indien wij jouw persoonsgegevens wensen te gebruiken voor andere doeleinden, dan zullen wij jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming hiervoor vragen.

RECHTSGRONDEN TER VERWERKING VAN GEGEVENS
Wij verwerken jouw gegevens, omdat wij deze nodig hebben voor het aangaan of uitvoeren van de overeenkomst met je of omdat wij (of een derde) daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Onze gerechtvaardigde belangen staan in deze privacyverklaring omschreven. Verwerking van jouw persoonsgegevens is beperkt tot de gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. In individuele gevallen zouden wij genoodzaakt kunnen zijn om jouw gegevens te verwerken, omdat dit noodzakelijk is voor jouw vitale belang of dat van een ander (bijvoorbeeld als wij jouw gegevens moeten doorgeven aan ambulancepersoneel). Bijzondere en gevoelige persoonsgegevens worden alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van je vastgelegd.

HET OPSLAAN VAN JOUW GEGEVENS
Voor het verkrijgen en bewaren van bepaalde gegevens werken we met verschillende applicaties. Om jouw privacy te waarborgen, zijn deze applicaties aan strenge regels gebonden. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. De gegevens worden o.a. opgeslagen op eigen beveiligde servers van Arthur&Willemijn of die van een derde partij in opdracht van Arthur&Willemijn. We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid voor al onze systemen. We pseudonimiseren en zorgen voor encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is. Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten en wij testen en evalueren regelmatig onze maatregelen. We slaan gegevens niet langer op dan strikt noodzakelijk is.

ONLINE AANKOPEN
Zodra je afrekent, wordt de aankoop geregistreerd.
Wanneer je een online aankoop doet, vragen we je om jouw adresgegevens te verstrekken alsmede jouw e-mail adres en telefoonnummer. Jouw e-mail adres wordt gebruikt om de bestelling te bevestigen. Jouw telefoonnummer wordt gebruikt om je te contacten indien er bijzonderheden spelen m.b.t. jouw bestelling.

Wij delen al deze gegevens met de transporteur die het product bij je aflevert. De transporteur mag deze gegevens alleen gebruiken om deze dienst te leveren. Ook bewaren wij jouw gegevens om eventuele vragen over garantie te kunnen beantwoorden of andere vragen of klachten over het product. Wij bewaren de gegevens zeven jaar.

Mocht onze webshop gegevens op jouw favorietenlijstje noteren dan blijven deze voor jouw gemak een jaar lang bewaard. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een functionele cookie.

AANKOPEN IN ONZE WINKELS
Zodra je afrekent, word de aankoop geregistreerd op een kassabon. Deze gegevens worden uitsluitend opgeslagen op de eigen servers van Arthur&Willemijn. Je kunt er voor kiezen om jouw aankoop op jouw naam te laten registeren. In dat geval koppelen wij de gegevens van je als Arthur&Willemijn personal member aan de kassabon.

RETOUREN
Indien je in onze winkels een artikel retourneert en je wenst restitutie van het aankoopbedrag dan vragen wij om jouw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (ook wel NAWT-gegevens) alsmede jouw bankrekeningnummer. Deze gegevens hebben wij nodig om het aankoopbedrag retour te storten op jouw bankrekening. Wij bewaren deze gegevens 7 jaar lang vanwege een wettelijke verplichting daartoe.

ARTHUR&WILLEMIJN PERSONAL MEMBER
Je kunt ervoor kiezen om Personal Member te worden. Het Membership biedt een aantal voordelen. Zo spaar je tegoeden voor toekomstige aankopen. Je hebt toegang tot exclusieve events en aanbiedingen. Daarnaast heeft het membership als voordeel dat je bij een omruiling of een klacht geen kassabon hoeft te overleggen.

Bij het aanmaken van een Arthur&Willemijn membercard leggen wij jouw naam, adres en woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer (ook wel NAWTE-gegevens) vast. Je kunt jouw Personal Member ten alle tijden door ons laten uitzetten door in te loggen op je account en de aanvraag in te dienen.

NIEUWSBRIEF
Indien je op de hoogte wil blijven van nieuwe collecties en aanbiedingen kun je zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij verzamelen jouw naam, adres en woonplaats en e-mail adres (ook wel NAWE-gegevens). Deze gegevens hebben we nodig om je te registreren. Onderaan iedere nieuwsbrief vindt je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden. Wij bewaren jouw gegevens totdat je jezelf afmeldt voor de Arthur&Willemijn nieuwsbrief.

CAMERA BEVEILIGING
Al onze winkels zijn voorzien van camera’s. Dat is van belang voor jouw veiligheid en die van onze collega’s en producten. De camerabeelden worden een beperkte tijd maar niet langer dan 3 maanden bewaard op beveiligde computers. Arthur&Willemijn maakt alleen gebruik van de beelden indien er een vermoeden is van een veiligheidsincident, fraude of diefstal. Op verzoek van de politie stelt Arthur&Willemijn de beelden aan hen ter beschikking.

WIFI NETWERK
Tijdens een bezoek aan één van onze winkels of het hoofdkantoor kun je gratis gebruik maken van wifi. Zodra je bent aangemeld op ons wifi-netwerk worden er automatisch gegevens verzameld zoals het identificatienummer (MAC-adres) van jouw apparaat op

het Wireless Access Point. Deze gegevens worden direct weer verwijderd van het Wireless Access Point na het verlaten van onze vestiging. Arthur&Willemijn maakt geen gebruik van wifi-tracking; jouw persoonlijke gegevens worden niet verzameld en opgeslagen. Wanneer je in onze vestiging gebruik wilt maken van gratis WIFI vragen wij je niet om je te registreren; je hoeft niet in te loggen.

COMMUNICATIE
Wanneer je via e-mail of op andere wijze berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden.

SOCIAL MEDIA
Arthur&Willemijn maakt gebruik van social media om je op de hoogte te houden van de nieuwste trends en producten. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Pintrest. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Arthur&Willemijn verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform. Indien je via social media een vraag aan ons stelt dan bewaren wij dat bericht en jouw accountnaam, zodat we op jouw bericht kunnen reageren.
Zie voor meer informatie het kopje “klantenservice”.

KLANTENSERVICE
Iedere dag staat een team bij Arthur&Willemijn klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen of om te ondersteunen bij de aankoop van een product. Onze klantenservice kunt je via verschillende kanalen bereiken waaronder de telefoon, WhatsApp of via onze website. Als je een vraag of klacht hebt, zullen wij een aantal gegevens nodig. Denk hierbij aan jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die nodig is om jouw vraag of klacht in behandeling te nemen. Wij gebruiken deze informatie om je op de hoogte te houden van jouw vraag of klacht.

Nadat jouw vraag of klacht is afgehandeld bewaren wij de informatie. Zo kunnen wij je beter van dienst zijn indien je ons later toch nog nodig blijkt te hebben. De informatie die bij onze klantenservice binnenkomt, wordt geanalyseerd om inzicht te krijgen in de aard van de vragen en klachten en de manier waarop onze medewerkers die behandelen.

COOKIES
Onze website maakt gebruik van “cookies”, tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst. Wij gebruiken deze informatie onder meer om te kunnen analyseren hoe onze klanten de website gebruiken. Tevens gebruiken wij cookies voor je als klant, want dan hoeft je niet steeds gegevens opnieuw in te voeren. Cookies brengen de veiligheid van jouw computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

Functionele cookies worden gebruikt om onze website naar behoren te laten werken. Een voorbeeld van een functionele cookie is het toevoegen van jouw producten aan jouw winkelwagentje. Ook het onthouden of je wel of niet bent ingelogd op onze website wordt afgevangen in een functionele cookie. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij je niet om toestemming te vragen.

Analytische cookies zijn cookies die worden geplaatst waarmee, op anonieme basis, gebruikersgegevens kunnen worden verzameld. Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij je geen toestemming te vragen.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser zo instellen dat alle cookies worden geweigerd of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op onze en andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

DEELNEMEN AAN EEN EVENT
Soms vinden er evenementen plaats zoals onze Kick Off Show. Vanwege de beperkte capaciteit van de locatie vragen wij om je van tevoren in te schrijven via e-mail. Wij bewaren jouw e-mail adres, zodat wij je van informatie kunnen voorzien over het aanvangstijdstip waarop je welkom bent.

LEVERANCIERS
Op het hoofdkantoor verzamelen wij de NAWTE gegevens van je als leverancier, zodat wij met je in contact kunnen treden over te leveren producten of diensten en voor administratieve doeleinden. Wij bewaren deze persoonsgegevens zodat wij je op een later tijdstip, wanneer wij opnieuw een product of dienst willen afnemen, opnieuw kunnen contacten.

SOLLICITANTEN
Wij stellen het op prijs als je bij ons wilt komen werken. Wij ontvangen dan ook graag jouw sollicitatie. Wij vragen je om jouw NAWTE gegevens zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de status van jouw sollicitatie. Wij bewaren je gegevens voor eventuele toekomstige sollicitaties.

VERWERKING DOOR DERDEN
In enkele gevallen maken wij gebruik van derden voor de verwerking van persoonsgegevens (camerabeelden, nieuwsbrieven, website, webshop, modeshow, sollicitanten). Wij sluiten met de betrokken partijen overeenkomsten af om zeker te stellen dat zij jouw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en hun wettelijke verplichtingen inzake gegevensbescherming nakomen.

PERSOONSGEGEVENS INZIEN/WIJZIGEN/WISSEN
Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, (laten) veranderen of (laten) verwijderen van de persoonlijke informatie die je aan ons heeft verstrekt. Als je al eerder toestemming hebt gegeven tot het bewaren van persoonsgegevens kun je deze weer intrekken.

In een aantal gevallen heb je het recht op overdracht van je gegevens (dataportabiliteit) . Mocht je jouw persoonsgegevens willen inzien, veranderen of wissen of een overdracht wensen dan kun je dat via je account opvragen of contact met ons opnemen via de contactgegevens die je onderaan vindt.

VERANDERINGEN
Eventuele veranderingen in onze bedrijfsvoering, aangepaste wet-en regelgeving en jurisprudentie kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

VRAGEN EN FEEDBACK
Wij controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen:

Arthur&Willemijn
Steenhoffstraat 11
3764BH Soest
033-4229111
info@arthurenwillemijn.nl

Bij klachten, over bijvoorbeeld de manier waarop wij jouw gegevens gebruiken of hoe wij op jouw privacy gerelateerde vragen reageren, kunt je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.