fbpx

ReYoutiefull


De missie: Verleng de levenscyclus van luxe

Vakkundig vervaardigde items zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan – ze kunnen van eigenaar veranderen en toch hun schoonheid en waarde behouden. We brengen expertise en enthousiasme in bij onze missie. Dit om de levensduur van luxegoederen te verlengen en meer mensen in staat te stellen ze te bezitten en te waarderen. Terwijl we hun oorspronkelijke eigenaren de kans geven om de waarde van hun investering te maximaliseren.

De toekomst van mode is circulair

Hoe het werkt in 3 stappen

  1. Op zoek naar parels: Kijk in je kast of je mooie items hebt die je al een jaar niet gedragen hebt, maar die te mooi zijn om naar de kledingbak te brengen. Deze “parels” verzamel je en breng je naar ons. Let wel op de volgende punten waar ze aan moeten voldoen > klik hier voor de voorwaarden
  2. Waardebepaling: De speciaal geselecteerde Stylisten van het team Arthur&Willemijn ReYoutiefull gaan de items beoordelen of het geschikt is en doen een waardebepaling.
  3. Verkoop: Zodra het artikel verkocht is krijg je een tegoedbon om in één van de verschillende Arthur&Willemijn stores te besteden. De waarde van de tegoedbon is 85% van de verkoopprijs. Is het na 3 maanden niet verkocht dan kan het item opgehaald worden of wij brengen het voor je naar een Reshare afgiftepunt.

Let op: op dit moment nemen we alleen voorjaars / zomer kleding aan. Ook nemen wij geen broeken en schoenen meer aan.

Wij werken met een gemiddelde prijzen lijst.

 

In elke Arthur&Willemijn winkel hangt een rek met Reyoutiefull collectie. Deze collectie wisselt elke vrijdag.

Wil je meer weten vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Reyoutiefull

Via dit formulier kan je informatie aanvragen mbt het Reyoutiefull concept.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.