fbpx

ReYoutiefull


Wegens succes nemen wij op het moment géén kleding in.

 

De missie: Verleng de levenscyclus van luxe

Vakkundig vervaardigde items zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan – ze kunnen van eigenaar veranderen en toch hun schoonheid en waarde behouden. We brengen expertise en enthousiasme in bij onze missie. Dit om de levensduur van luxegoederen te verlengen en meer mensen in staat te stellen ze te bezitten en te waarderen. Terwijl we hun oorspronkelijke eigenaren de kans geven om de waarde van hun investering te maximaliseren.

De toekomst van mode is circulair

Hoe het werkt in vier stappen:

  1. Op zoek naar parels: Kijk in je kast of je mooie items hebt die je voor langere tijd niet gedragen hebt, maar die te mooi zijn om naar de kledingbak te brengen. Deze “parels” verzamel je en breng je naar ons. Let wel op de volgende punten waar ze aan moeten voldoen. > klik hier voor de voorwaarden  Wij hanteren deze voorwaarden zodat de kans het grootste is dat jouw item verkoopt.
  2. Waardebepaling:  De ingeleverde items worden op het hoofdkantoor  beoordeeld. Op basis van de kwaliteit van de items  zullen wij de waarde bepalen.
  3. Verkoop: Zodra het artikel verkocht is krijg je een tegoedbon om in één van de Arthur&Willemijn stores te besteden. De waarde van de tegoedbon is 85% van de verkoopprijs. Wij houden rekening met de seizoenen herfst/winter en lente/zomer.
  4. Contact: Zodra de items zijn ingeleverd en verwerkt zullen deze de winkel in gaan. Je ontvangt hier géén bericht van. Zodra er een item verkocht is zul je een mail ontvangen met daarin je tegoedbon. Wij hebben twee keer per jaar een seizoenswissel. De items kunnen dan worden opgehaald in één van onze filialen of doneren wij aan een goed doel.

Wij werken met een gemiddelde prijzen lijst. Zo kan je zien wat wij ongeveer voor je items zullen vragen.

 

In elke Arthur&Willemijn winkel hangt een rek met Reyoutiefull collectie. Deze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items.

Wil je meer weten vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Reyoutiefull

Via dit formulier kan je informatie aanvragen mbt het Reyoutiefull concept.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.