fbpx

Over Arthur&Willemijn


Arthur&Willemijn is al bijna veertig jaar een bekende modeketen met een bijzondere merkenmix. Een collectie die met zorg is samengesteld. Zodat jij met jouw kledingkeuze kan laten zien wie je bent. Wij vinden dat elke vrouw mooi is, precies zoals zij is. Ons doel is om dat jou zelf te laten ervaren. Dat doen wij door onze unieke èn gratis service Identity Styling: een persoonlijk advies op het gebied van kleur, pasvorm en stijl door onze professionele stylisten.

 


Arthur en Willemijn

Arthur van Buiten en Willemijn Hagedoorn ontmoetten elkaar in 1971. Ze ontdekten niet alleen een passie voor elkaar, maar ook voor het modevakgebied. Op 15 september 1978 openden zij samen de 1e Arthur & Willemijn Store op de Kamp in Amersfoort. Inmiddels zijn zoon Sander en zijn vrouw Willemijn (ook toevallig!) in hun voetsporen getreden. Arthur en Willemijn overzien de gehele bedrijfsvoering en werken op de achtergrond nog steeds mee.

 

 

 


Sander en Willemijn

Sander en Willemijn kennen elkaar van de middelbare school. Tien jaar later kwamen ze elkaar weer tegen in de stad. Sander: “Even later vroeg ik Willemijn mee uit, via Hyves. Gelukkig kon ik haar makkelijk vinden, omdat er weinig mensen waren met de naam Willemijn. Ze reageerde pas een maand later, haha. Maar die date is er gekomen en sindsdien zijn we bij elkaar.”

Sander heeft op z’n 21ste bewust gekozen voor werken bij Arthur&Willemijn en heeft alle onderdelen binnen Arthur & Willemijn doorlopen van winkel tot webshop, van uitpakken tot inkoop. Op dit moment is Sander verantwoordelijk voor de gehele collectie die bij Arthur & Willemijn in de winkels hangt.

Willemijn werkt inmiddels ook al bijna 10 jaar in het bedrijf en had daarvoor al haar strepen verdiend op het gebied van werving en selectie. Zij is dan ook verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en heeft daarnaast de interne opleiding (ontwikkeld in samenwerking met Detex) en alle services bedacht en uitgewerkt zoals Personal Shopping, Identity Styling, Closet Therapy en de diverse workshops Styling. Dit alles volgens de BeYouTieFull Visie.

BeYouTieFull
Inmiddels bestaat Arthur & Willemijn uit 7 winkels en een webshop, ondersteund door een levendig hoofdkantoor. Maar aan de visie is niets veranderd ten opzichte van hoe de naamgevers zijn gestart: vrouwen laten zien hoe mooi en uniek zij zijn met een merkenmix van meer dan 25 merken. Deze visie is vertaald naar BeYouTieFull: wees volledig in verbinding met jezelf, want dan ben je op je mooist (be-you-tie-full). BeyoutieFull is dus onze overtuiging dat iedere vrouw mooi is, precies zoals ze is. Wij adviseren je graag, zodat jij met jouw kledingstijl kunt laten zien wie je bent. Wij geloven namelijk dat je pas echt gaat stralen als je je prettig voelt in de kleding die je draagt.

Onze services
Om onze aandacht optimaal op jou te kunnen richten geven we de voorkeur aan individueel advies, waarbij het fijn is als je van tevoren een afspraak maakt. Want waarom zou je wel een afspraak maken bij de kapper, maar niet bij je favoriete stylist? Daarnaast is het ook mogelijk om in groepsverband een workshop te volgen, bijvoorbeeld met vriendinnen of collega’s.
Wij vinden dat je mag verwachten dat je goed geholpen wordt. Daarom zijn alle services van Arthur & Willemijn kosteloos.