fbpx

AW Ambassador


Wat is de AW Ambassador actie?

Word jij ook altijd zo enthousiast van je nieuwe set, of van die eindeloze combinaties die je samen met je persoonlijke stylist samenstelt en gun je dit ook je vriendinnen, collega, zus en/of moeder? Dan kun je AW Ambassador worden.

Hoe werkt de AW Ambassador actie?

Wanneer jij samen met jouw vriendin komt winkelen en zij meldt zich aan als personal member, koppelen we jouw vriendin aan jouw membercard. Zo spaart je vriendin door middel van haar aankopen voor een leuke waardecheque maar ontvang jij, na haar eerste aankoop ook haar gespaarde punten in de vorm van een AW ambassador cadeaubon.

Wat zijn mijn voordelen als AW Ambassador?

Wanneer je jouw vriendin geintroduceerd hebt aan Arthur&Willemijn spaar je bij de eerste aankoop de punten van jouw vriendin. Deze punten keren we uit in de vorm van een AW Ambassador cadeaubon, die jij kunt besteden wanneer het jou uitkomt!

Hoe is deze actie tot stand gekomen?

Wij zijn super trots op het commitment van onze klanten, die hun vriendinnen meenemen om een gezellig avondje te winkelen of samen een keer een event te bezoeken. We zijn blij met deze lovende verhalen, die er natuurlijk niet waren geweest zonder onze ambassadeurs. Dit maakt dat wij deze ambassadeurs graag willen belonen en is de reden waarom we bovenstaande service hebben opgericht.

Hoe word ik een AW Ambassador?

Ben jij ook echt een AW Ambassador en herken jij je in bovenstaand verhaal, kom dan samen langs in de winkel. Je hoeft alleen maar jouw vriendin, zus of collega aan Arthur&Willemijn te intoduceren. Op het moment dat zij ook een Personal Member wordt, kunnen we jullie gegevens koppelen en ontvang je na haar eerste aankoop een waardecheque als bedankje.