Retourneren of ruilen


Kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Met een online bestelling heb je 14 dagen de tijd om na ontvangst van de goederen, te ontbinden. Als je een of meerdere artikelen binnen het zichttermijn wilt terugsturen/ontbinden, kan dit per post. Het is verplicht om de retoursticker en het retourformulier te gebruiken deze dient te zijn ondertekend. De factuur mag je zelf houden voor jouw eigen administratie.

Wanneer je een pakket retour stuurt, ontvang je bij het postkantoor en zendbewijs. Bewaar dit goed zodat het pakket getraceerd kan worden. Retourkosten komen voor eigen rekening, via PostNL is het tarief €6.95. Uiteraard kan je ook in een van onze stores je webshop bestelling terug brengen, zij nemen het in behandeling en geven de retour door aan het hoofdkantoor. Retouren van zowel de webshop als winkel worden niet in contanten uitgekeerd.

Retourneren/ruilen in de winkel:
Wanneer je een aankoop doet in een van onze stenen winkels krijg je een tegoedbon wanneer je het artikel retour komt brengen. Retourneren kan binnen een termijn van 8 dagen vanaf de aankoop. Deze handeling is ook geldig wanneer je het artikel wilt omruilen voor een andere maat.

Ruilen:
Ruilen van een webshop bestelling kan binnen 14 dagen na het zichttermijn mits wij het artikel op voorraad hebben, geef dan aan op het retourformulier welke maat je wilt ontvangen. Dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk toesturen.

Artikel Voorwaarden webshop bestelling:
Stuur het artikel terug in originele verpakking met originele prijskaartje en eventuele labels. We kunnen artikelen die gedragen, beschadigd, gebruikt of zonder retourformulier zijn verzonden niet als retourzending accepteren.

Terugbetaling webshop bestelling:
Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag naar je retour storten op het bankrekeningnummer die je gebruikt hebt bij je aankoop. Betalingen voldaan met VVV giftcard en Fashioncheque zullen op het card-nummer worden teruggestort. Bewaar de giftcard dus, in geval van een retourzending.

  • Als je een artikel om wilt ruilen betaal je alleen de retourkosten (€ 6,95) en hoef je niet nogmaals verzendkosten te betalen.

Let op:

  • Bewaar het verzendbewijs dat je op het servicepunt of postkantoor krijgt. Mocht je zending zoek raken dan vergoeden wij alleen op vertoon van dit bewijs!
  • Wij nemen alleen ongedragen, ongewassen en onbeschadigde artikelen terug.
  • Wij nemen alleen kleding terug waaraan de originele labels bevestigd zijn.

Kan ik een artikel ook terugbrengen of ruilen bij een Arthur en Willemijn Store?

Ja, je kan je pakket ook terug brengen in de winkel. Het aankoopbedrag van het artikel wordt teruggestort op je bankrekening of creditcard of je kunt het artikel ruilen. Wil je een artikel ruilen in een van onze winkels? Neem dan vooraf even contact op met de juiste winkel of het gewenste artikel voorradig is, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Ik ben mijn retour- en/of pakbon kwijt en ik wil retourneren. Wat moet ik doen?

Neem gerust contact op met AW Headoffice. Dan sturen wij je een nieuwe retourformulier toe. Je kan bellen naar: 033-4229111 of met dit formulier contact opnemen.

Moeten de artikelen in de originele verpakking geretourneerd worden?

Bij binnenkomst van je bestelling is het makkelijkste de doos goed te bewaren mochten er artikelen geretourneerd worden. Als je de doos niet meer hebt, zorg er dan voor dat de artikelen dusdanig verpakt en verstuurd worden dat ze niet beschadigen. (niet in een enveloppe).

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?

Nee, het is alleen mogelijk om een verzending te retourneren via het PostNL servicepunt of het postkantoor. Naar: Arthur&Willemijn, Steenhoffstraat 11 3764BH Soest