fbpx

Stage


Droom je van een baan in de mode en ben je opzoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Kom gezellig stagelopen bij Arthur&Willemijn!

Wij hebben de volgende stageplekken beschikbaar. Staat jouw stage er niet tussen? Geen probleem! Wij staan altijd open voor het creëren van nieuwe stageplekken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Media & Communicatie

Je werkt mee aan de vele projecten van Arthur&Willemijn. Dit zijn bijvoorbeeld het voorbereiden en maken van acties in de winkels en het maken van promotiemateriaal. Daarnaast hou je de website bij, maak je de nieuwsbrief en bedenk en maak je de content voor social media. Ook maak je productfoto’s voor de webshop en zet je deze online.

Ben je enthousiast, creatief en ben je benieuwd hoe alles werkt achter de schermen en online bij Arthur&Willemijn? Dan maken wij graag kennis met jou! Laat hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Retail

Je werkt mee in een van de winkels van Arthur&Willemijn. Je ontvangt gastvrij onze klanten, zorgt voor de goederenontvangst en verwerkt de nieuwe collectie, helpt achter de kassa en zorgt dat de winkel er netjes uitziet.

Ben je enthousiast, servicegericht en werk je nauwkeurig? Dan maken wij graag kennis met jou! Laat hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Vacature

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.