Home Your story is our history

Your story is our history


share

Zondag trappen we af voor ons feestjaar: ons 40-jarig jubileum. Door alle hectiek sta ik er eigenlijk nu pas bij stil wat dat betekent. Met mijn 37 lentes jong besef ik wat een lange periode het is. Ik weet ook niet beter dan dat er naast “Arthur en Willemijn mijn ouders” ook “Arthur & Willemijn de winkels” zijn.

Van kinds af aan speelde ik in het magazijn met dozen – mijn geheime hutten! – en mocht ik helpen uitpakken. Ook was er altijd een zaterdag- na-werk-borrel en dan waren mijn broer, zus en ikzelf mijn ouders en alle collega’s van Arthur & Willemijn aan het “bespieden”, die in de tuin op de Kamp waar wij boven woonden nog zaten na te borrelen.

Door groei in de jaren die volgden kwam Arthur & Willemijn steeds dichterbij… enerzijds omdat je er meer bewust van bent, maar ook letterlijk en figuurlijk. Het magazijn en kantoor bevonden zich eerst alleen maar achter in de winkel. Daarna breidde dat uit met een stukje woonkamer en zijkamer en op een geven moment aten we tussen de nieuwe collectie. Tot het mijn moeder te gortig werd en ze zei:  we gaan verhuizen!

Wat mij het meest is bijgebleven in al die jaren zijn de playbackshows. Hierin strijden de filialen tegen elkaar voor de beker en een jaar lang eeuwige roem (!), compleet met echte jury. En nu, 37 jaar later, vind ik het één van de leukste momenten in het jaar waar we met heel A&W bij elkaar komen om tegen elkaar te battlen. Nu niet “simpel” Meat Loaf meer, maar complete mashups van soms wel 8 nummers in elkaar.

Maar in de kern is er niks veranderd. Ik hoop samen met Willemijn (mijn vrouw 😉) de visie, warmte en geborgenheid, waar Arthur en Willemijn 40 jaar geleden mee gestart zijn, naar de volgende 40 jaar te brengen. Want apetrots zijn we op de prestatie die ze hebben neergezet en het is zeker goed om bij stil te staan. Lieve ouders van mij: geniet het komende jaar! Want jullie verhaal is onze geschiedenis en onze geschiedenis start vandaag.

Your story is our history.

Gefeliciteerd!
Liefs Sander & Willemijn

 

P.S. Hebben jullie al de prijzen gezien je kan winnen? Hieronder de eerste 2 prijzen! Ben je benieuwd wat er nog meer komt KLIK HIER.

 


ook interessant