Home Wisselvallig

Wisselvallig


share
Na weken zeuren aan het hoofd van mijn zoontje dat hij ècht warmer gekleed naar school moet gaan heeft hij het door. Met twee truien over elkaar heen staat hij voor me. Leg dan maar eens uit dat het nu lente is en dat het nu dus niet meer hoeft…!

Net nu ik de winterkleding een beetje heb uitgezocht en ik van plan was om het naar zolder te doen, wordt er ineens weer een koud weekend voorspeld. Ik ben echt geen klager maar ik heb er echt geen zin meer in! Ik heb behoefte aan vitamine D en lekker buiten zijn. Maar we zullen nog even geduld moeten hebben.

Ook in de winkel merken we dat het wisselvallige weer meespeelt. Zo is de ene dag een lange mouw niet handig en de andere dag wordt er om warme truien gevraagd. Met een scheve lach zeggen we: als we konden breien hadden we het gedaan. Onze markt zit wat dat betreft best gek in elkaar. Zo heeft Sander de inkoop van de wintercollectie al bijna afgerond en kregen we deze week de uitnodiging van alle beurzen voor volgend jaar zomer al weer binnen.

Wat we ook vaak zien is dat mensen heel erg vanuit de seizoenen denken. “Dit jurkje heb ik in de zomer gekocht en kan dus alleen in de zomer gedragen worden”. Verbaasd wordt er gekeken als we het advies geven om een lekker vest over het zomerjurkje te dragen. De laagjes zijn in deze combinatie super handig, vooral nu het weer alle kanten op gaat. Want laten we eerlijk zijn wie weet nog wat hij moet aantrekken?!

Wij zijn in ieder geval van mening dat het belangrijk is dat je goed op de hoogte bent van alle items in je kast zodat je alles weer kunt combineren. Zo kun je nu al lichte kleuren met een heerlijk vest dragen tot aan de zomer. Dan ben je nu al wèl in de nieuwe kleuren en koop je dingen die je straks toch sneller aantrekt. Wat we durven het bijna niet te geloven, maar het moet toch een keer zomer worden en dan zit je straks met nieuwe items in de kast die je niet meer draagt. Dat is toch zonde!

Hoe het met Woerden gaat, daar horen we alleen maar positieve reacties van blije collega’s en leuke nieuwe klanten. Bijgevoegd vinden jullie een filmpje met onze opening.

En tja, ik ga nu maar eens bedenken hoe ik mijn zoontje – voor even – weer in die twee truien krijg

Liefs, Willemijn


ook interessant