Home Wij zijn weer terug…!

Wij zijn weer terug…!


share

Wat heerlijk samen op vakantie: tijd met èn voor elkaar! En dat was ook nodig, want het geduld van de kids en mijn lieve vrouw werden op dag 1 al op de proef gesteld …

Na de vroege start door de paspoortaffaire 😉, kwamen wij 12 uur later – half Taormina doorgecrosst  –  in onze nieuwe bolide aan op ons adres. Het gevaar bij een verwachting is dat je van tevoren al het onbekende inkleurt. Ik had er bijvoorbeeld geen idee van dat Taormina zo’n hoogteverschil had. En dat ons appartementencomplex, net als alle andere huizen in het dorp, tegen de berg op zijn gebouwd en de straatnaam hetzelfde is voor zowel de boven ingang als de onder ingang.

Hierbij meteen de verwarring, doe daarbij een portie alleen Italiaans spreken en vermoeidheid en je hebt een hete soep! Op dat moment dacht ik: “Sander, waarom niet gewoon een resort geboekt waarbij je wordt opgehaald en naar je kamer wordt gebracht … waarom moest dit zo nodig?!”

2 uur verder…
We hebben elkaar gevonden en de vrouw van de sleutel bleek de liefste Italiaanse mama te zijn van in de 70, die elke keer heuvel op en af liep op zoek naar mij en ik – 2x zo snel – haar waarschijnlijk een paar keer gepasseerd heb. Haar intenties waren puur en het onophoudelijk delen van de Italiaanse taal heel schattig. Het voelde direct vertrouwd. Ik bedoel: wij doen ook niet alles goed bij A&W (kan zo een lijst opnoemen), maar we doen wel alles met de juiste intentie om jullie zo goed mogelijk te helpen.

Weer aan de bak!
Heerlijk om weer te beginnen en wat hebben de collega’s het goed gedaan tijden onze vakantie. Gaaf om alle nieuwe 1ste leveringen van de merken te zien. Er staan ook hele leuke activiteiten klaar voor het 40-jarig jubileum en wat fantastisch om te zien dat de show van 13:00 bijna vol is!

Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan via de link hieronder voor de show op zondag 2 september om 13:00 of 18:00 uur.

Zonnige groet van Sander!

 


ook interessant