Home Wij gaan skiën…

Wij gaan skiën…


share

Vandaag is het zo ver: we gaan weer op wintersport! Zelf kijk ik er onwijs naar uit om mijn ski skills weer te kunnen showen, maar Willemijn vindt het nog een beetje spannend. De afgelopen 3 jaar hebben we naar onze kroost gekeken in een groen Winterberg. Willemijn vond het heerlijk, zonnetje, terrasje en niet skiën.

Nu zijn de kids groot genoeg om echt op les te gaan en wat meters te maken. Ik heb mijn snowboard ingeruild voor ski’s en kan niet wachten om met ze op avontuur te gaan. Waarom Willemijn liever niet skiet heeft misschien te maken met wat onverwerkte trauma van haar eerste jaar. We hadden een prachtig appartement op de piste zodat je ‘s ochtends vanuit je appartement zo de piste op kon en naar de liften kan skiën. Heerlijk natuurlijk als je al 32 jaar skiet. Minder leuk als je voor het eerst op de latten staat. Maar als goede partner help je elkaar. Nu probeerde ik met wat aanwijzingen Willemijn naar de liften te begeleiden. Dit resulteerde erin dat ik alles naar mijn hoofd geslingerd kreeg behalve haar ski’s want die had ze al uitgedaan. En gleed ze op haar billen naar beneden.

Na een heerlijk les wachtte ik natuurlijk vol trots op Willemijn en zouden we naar ons appartement skiën want die lag heerlijk aan de piste… Willemijn wilde wel even laten zien wat ze geleerd had. Nu werkt de pizzapunt alleen heel goed op de babywei… maar niet op de piste en Willemijn kwam tot stilstaand door een après-ski huisje midden op de piste. Dit was meteen ook haar eindpunt.

Deze vakantie is niet alleen maar bedoeld om onze ski-skills weer op te halen, maar ook om even onze batterij op te laden. Want als wij terugkomen start het Taste the Season Event. Plaatsen waren binnen een half uur gevuld, maar wil je er toch live bij zijn dan kan dit vanuit je luie stoel thuis. Er is namelijk een live-verbinding in 360 graden. Dus ik zou zeggen omcirkel de datum maandag 9 maart om 20:00 uur in je agenda en neem dan je tablet op schoot en geniet.

Wij gaan nu een weekje genieten en tot volgende week.

Liefs,

Sander

 


ook interessant