Home Welk sausje?

Welk sausje?


share

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent dat we ook weer druk bezig zijn met de vraag welke gerechten er dit jaar op tafel komen te staan. Gaan we voor verantwoord of voor vega? En de belangrijkste vraag die mijn dochter altijd stelt: ‘Pap, welke sausje komt erbij?’ Voor haar bestaat kerst namelijk uit een sausje met daarnaast nog iets. 😉

Het is natuurlijk een luxe probleem om zo heerlijk met elkaar te eten en de voorafgaande stress over de gerechten. In Nederland hebben sommige mensen namelijk stress omdat ze überhaupt geen eten hebben. Dit heeft ons enkele jaren geleden aan het denken gezet. Wat kunnen wij doen voor onze medemens, hoe klein we ook zijn? Zo ontstond het idee van de lichtpuntjes actie met het doel om in te zamelen voor de voedselbank. De producten leveren we pas in januari in, omdat de nood dan het hoogst is. In de maand december krijgen de voedselbanken vanuit alle hoeken heel veel geleverd, maar in januari niet.

Verdubbelen
Niet alleen persoonlijk, maar ook vanuit Arthur & Willemijn willen wij ons steentje bijdragen. Daarom verdubbelen wij het aantal producten dat wordt ingeleverd. Om onze klanten te stimuleren, geven wij t/m zondag 16 december 10% extra korting op de Sale bij inlevering van houdbare producten of een directe donatie online. Doen jullie mee?

Lichtpuntjes: soms zijn ze groot,
soms zijn ze klein.
Je hoeft ze niet te zoeken,
je kunt ze ook zijn!

 

 


ook interessant