Home “Wel netjes vouwen pap!”

“Wel netjes vouwen pap!”


share

Woensdag is mijn dag alleen met de kids, heerlijk! Al zal het volgende week even wennen zijn als ik niet meer een ochtendje alleen met mijn dochter heb, omdat ze vanaf nu óók naar school mag …

Op woensdag verwerk ik altijd de was (dat is dus niet wassen 😉) en door alle drukte van de afgelopen tijd was er genoeg overgebleven om te vouwen. Nu dacht ik: laat ik er ook meteen iets educatiefs van maken en daarom liep ik met een stapel kleding naar mijn dochter om te vragen of ze samen met mij haar kast wilde inruimen. “Ja leuk!” zei ze.

Op deze plek kunnen de jurken, dacht ik nog. “Wacht even pap, eerst alles even netjes opzij en nee: dáár moeten de maillots”. Ik dacht, ik begin wel aan het eten en laat mijn dochter met haar kast aan de gang gaan. Kwam ze even later aan: “Deze legging moet echt weg pap en van de pyjama moeten we kijken of die nog past”. Een heerlijke jongedame is het toch, en ze heeft nu ook alles netjes in haar kast en schoentjes op een rij eronder….

Dit heeft mij aan het denken gezet, want wat is nu de beste manier om je garderobe klaar te maken voor het nieuwe seizoen? Met deze 3 handige stappen hoef je daar niet meer over na te denken en heb je in no time een opgeruimde kast. KLIK HIER OPRUIMEN KAST IN 3 STAPPEN

En wil je na het opruimen van je kledingkast je oude kleding een tweede leven geven zonder je schuldig te voelen? Lever het bij ons in en wij brengen het naar de Reshare. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

Tot snel,
Liefs van Sander


ook interessant