Home Wees jezelf als geen ander

Wees jezelf als geen ander


share
Wees jezelf als geen ander. Helemaal jezelf en dan nèt een beetje meer, de grens opzoeken van waar het kriebelt. Gezonde spanning en nieuwsgierigheid, dat is waar 2018 voor ons voor staat. Met een vernieuwde blik naar jezelf kijken en ontdekken wie jouw echte ik is en waar je blij van wordt …

Voor ons begon dat in de zomer van 2016 in Italië met een droom. De droom om meer mensen te bereiken met onze filosofie en meer vrouwen een mooi zelfbeeld te geven. Om die droom te verwezenlijken, moeten ook wij buiten onze comfortzone gaan. Want om te kunnen groeien, moet je een stap buiten je bekende en vertrouwde gebied durven zetten.

Utrecht en Amersfoort vormen onze basis, de plek waar we wonen, wie we zijn. Woerden is een plaats die bij ons past, met een oud centrum en veel zelfstandige ondernemers. Tegelijkertijd is Woerden onbekend terrein en dat maakt het spannend! Maar zoek je de grens op, dan word je geprikkeld, uitgedaagd.

Op elk vlak zijn we met die vernieuwde blik gaan kijken. Eigen beeldmateriaal hebben we gemaakt met eigen fotografie. Beelden die passen bij wie we zijn en waar we voor staan. En natuurlijk wilden we dit ook met de modeshow doen. We vroegen daarom dames die zichzelf wilden uitdagen. De grens opzoeken van wie je bent zonder jezelf te verliezen.

Dit vinden wij het leukst om te doen, het verschil uitmaken. Als wij op zaterdag de dag doornemen, met de kids, wijntje en chippie erbij, dan hebben we het over jullie. Over hoe bijzonder het is dat we mensen met ons kledingadvies mogen helpen zichzelf te zijn maar soms ook de grens op te zoeken.

En dat doen ook onze modellen vanavond, die laten zichzelf zien als geen ander! Ben je benieuwd naar de sets? Klik dan snel hier >

Lieve groeten, Sander

 


ook interessant