Home Wat is jouw story…..

Wat is jouw story…..


share

Op 15 september is het zover: dan bestaan we 40 jaar. Dat zet je wel aan het denken, wat maakt 40 jaar Arthur&Willemijn? Wat blijft hangen, wat kan je je voor de geest halen? Dat zijn de verhalen, oftewel de stories die wij meemaken. Grappige, mooie en soms ook ontroerende momenten. Of een héél spannend moment, zoals bij mijn eigen story. Want los van dat mijn hele leven zich om, rond, naast en letterlijk boven Arthur&Willemijn afspeelde, heeft één ervaring mij gevormd tot wie ik nu ben: blijf dicht bij jezelf en volg je gevoel.

Rond 2003 was ik net 1 jaar in dienst en zo groen als gras toen AW in wat zwaarder weer was beland. Hoogste tijd voor een gesprek bij de bank. Wij mochten ons melden bij een speciale afdeling in Amsterdam. De heren – strak in pak! – wilden graag onze plannen weten. Ondanks een onzekere markt geloofde Arthur heel sterk in waar we mee bezig waren. Arthur zei letterlijk: “ik heb er een goed gevoel bij en vertrouwen in dat het goed komt.” Een gedurfde uitspraak op de 20ste verdieping van de bank, en het bleef dan ook even stil aan de andere kant van de tafel.

Met de zenuwen gierend door mijn lijf besefte ik hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven. Dit vind je 14 jaar later terug in alles wat we doen. Dat is waar BE YOU TIE FULL letterlijk voor staat. Maar dat is ook de reden dat ik altijd aan klanten vraag als ze iets passen: hoe voelt het? Want alles begint bij een gevoel: het geeft richting en biedt mogelijkheden die er nog niet waren.

Benieuwd naar jullie story
Wij zijn heel benieuwd of jullie ook verhalen hebben meegemaakt met en bij AW. Want een bijzonder moment maakt een ervaring en onze ervaringen vullen een leven! Wij willen graag de stories vertellen van onze klanten, (oud) medewerkers en merken. Die verhalen gaan we bundelen en aan het eind van ons jubileumjaar aan Arthur en Willemijn geven.

Opzoek naar modellen met een story
Stories is ook het thema van onze modeshow op 2 september, waar onze modellen met hun eigen AW stories centraal staan. Zij maken ook kans op een shoptegoed van 250 euro en om aanwezig te zijn op het 40-jarig jubileumfeest op 15 september. Dus heb je een mooi verhaal, of ken je iemand die een mooi verhaal heeft en dat wil delen? Meld je (of haar!) aan als model en vul het onderstaande formulier in.

En daarnaast horen wij natuurlijk graag jullie AW-stories ….!

Liefs Sander

 

 


ook interessant