Home Waar moet ik beginnen…

Waar moet ik beginnen…


share

Begin van de week denk ik waar moet ik beginnen….? De stad en de beurs in Kopenhagen is het laatste station van de inspiratieronde voordat de knopen doorgehakt worden. Op alle beurzen samen showen meer dan 1.000 merken hun collectie. En dan is de vraag: met welke merken gaan we door, waar stoppen wij mee en komen er nieuwe merken bij? De merken die de collectie van Arthur & Willemijn vormen moeten natuurlijk ook allemaal bij elkaar passen en aanvullend op elkaar zijn.

Chef-kok Sander
Soms voel ik mij net een chef-kok die in een vershal staat met al het moois tot zijn beschikking. Waar kies je dan voor en welke smaken zijn complementair aan elkaar? Ohh en ben ik niet iets vergeten…! Dit alles samen is voor de zomercollectie 2019, terwijl er ook nog inkopen gedaan worden voor de komende maanden en dus herfst/wintercollectie. Schakelen, schakelen en schakelen….

Maar dan spreek ik Willemijn over de 1ste intake gesprekken die ze met verschillende modellen heeft gevoerd. Prachtige vrouwen bij wie we al meteen gaan denken: wat past bij haar van de nieuwe collectie? En dan begint het weer heerlijk te borrelen!

Uitnodiging Kick off
Dit jaar krijgen jullie een hele leuke uitnodiging voor het nieuwe seizoen. Leg je agenda maar alvast klaar 😉. We zijn er al een half jaar mee bezig in ons hoofd. Deze week de laatste hand gelegd en hij kan naar de drukker gelukkig! Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden…

Modeshow
Wil je nog op zondag 2 september bij de modeshow zijn, meld je dan nu aan want de inschrijving wordt bijna gesloten! We zien je graag bij de show van 13.00 uur of die van 18.00 uur.

Gelukkig is nu het einde van de week in zicht: beetje lucht en overzicht 😉. Volgende week over onze trip naar Kopenhagen

Lieve groet,

Sander


ook interessant