Home Voor het eerst mee op inkoop

Voor het eerst mee op inkoop


share

Voor het eerst mee op inkoop!

Zonder een juiste voorbereiding en training geen nieuwe functie, lijkt het motto. Inmiddels hebben jullie kunnen lezen dat ik al mee mocht op diverse trips naar de verschillende modebeurzen. Super leuk, maar het was natuurlijk niet voor niets: ik werd getraind door mijn man om mee te mogen gaan op inkoop … 😉

Nu heb ik inmiddels best wel wat werkervaring opgedaan, maar toch had ik kriebels en werd ik minder goed uitgerust wakker toen mijn eerste inkoop-dag aanbrak. Ik heb “promotie” gemaakt en ben inmiddels Brand Ambassador geworden (Sander weet altijd zulke mooie namen te verzinnen voor zijn assistent functies 😉).

Aangezien ik met drie merken mee op inkoop mag en Sander nog een vervolgafspraak had, dachten we dat het handig was om samen heen te rijden en dat ik de trein terug zou pakken. Dus hup, samen in de bus om de kinderen naar school te brengen. Volle bak Mama!… want tja, die bus heeft eigenlijk stiekem maar plek voor 3 personen. Maar zoals jullie hebben kunnen lezen in de vorige blog komen wij altijd overal 😊. Nadat we de kinderen hadden gedropt hebben we de fiets bij het station neergezet, want een goede voorbereiding is het halve werk en op naar Amsterdam.

Ik ben Brand Ambassador van o.a 10 Days, een merk dat ik zelf ook graag draag. Een fijne bijkomstigheid als je Ambassador bent van een merk! We werden ontvangen met een heerlijke koffie; ik kon zelfs kiezen uit vier verschillende soorten melk voor mijn cappuccino! Nou ik snap wel dat mijn echtgenoot deze richting heeft gekozen 😉 en waarom ik dus ook nooit lunch voor hem hoef klaar te maken.

Maar toen moest ik natuurlijk aan de bak! Nadat de vertegenwoordigster ons mee had genomen in de thema’s en ons haar voorselectie liet zien mochten we zelf door de vakken. En ik vond het leuk! De collectie proberen te vertalen naar wat past bij onze klant en ook af en toe even stiekem wegsmelten bij een item welke ik mezelf al zag dragen …

Nadat we de selectie hadden gemaakt mocht ik alles doorpassen. Nou, ik heb respect voor jullie in de kleedkamers! Ik zeg wel eens voor de grap dat het echt topsport is, maar dat klopt echt! Ik ben er – ook door deze doorpas – wel nòg meer van overtuigd geraakt hoe belangrijk het is dat je alles aanziet, doorpast en in de juiste combinatie ziet. Zonder schoen ziet het er echt anders uit dames en die witte benen maken bepaalde items ook niet echt aantrekkelijk!

Na 4 uur (!) werd de krabbel onder de order gezet en werd ik op de trein gezet. Oké, ik deed er met de trein iets langer over dan verwacht, maar dat gaf me mooi even tijd om alles te laten bezinken en te verwerken. Want na dat treinritje moest ik natuurlijk weer “back to my ordinary business”, al vind ik het superleuk dat daar een extra functie is bijgekomen. Ik word er blij van!

Ben je benieuwd naar wat 10 Days nu al te bieden heeft? Bekijk onze collectie via de site of kom langs in je favoriete winkel. Je bent van harte welkom!

Liefs,

Willemijn


ook interessant