Home Volg je droom…

Volg je droom…


share

Inmiddels werken we al ruim 8 jaar met elkaar. Ze staat binnen de organisatie ook wel bekend als de dame met de blonde krullen 😉 Gestart in Utrecht en sinds de opening van ons filiaal in Soest werkzaam als Teammanager. Als nieuwjaarsgeschenk hadden we een fles champagne met een boodschap erbij. Deze fles mocht pas open als er een droom was vervuld. Nou dat hebben we geweten..

Een paar maanden later stond Elisabeth namelijk op de stoep met tranen in haar ogen en een kaartje. Want Elisabeth haar droom was om een reis te maken. En tja hoe kun je dat dan nog weigeren. Zonder te twijfelen zei ik volmondig ja en dacht dit gaan we gewoon redden. Stiekem heeft het me wel wat slapeloze nachten gekost en heb ik bijna overwogen om mijn haar te kleuren, krullen te laten zetten en op extra hoge hakken te lopen 😉 De eerste dag zonder haar dacht ik dat gaat lang duren  maar tjee wat vliegt te tijd en hoe fijn dat de hele organisatie voor ons klaarstond om dit gat op te vangen.  En nu 10 weken later is ze er weer. Alsof ze nooit is weggeweest en hoe leuk om haar verhaal te lezen. Want hopelijk is ze een voorbeeld voor velen want hoe mooi als je je eigen dromen waarmaakt! Lieve Elisabeth, fijn dat je weer terug bent!

Terug van weg geweest
En dan ben je ineens weer terug. Na twee en een halve maand reizen door de VS. Een lang gekoesterde wens en droom. Ik heb hem verwezenlijkt. Het was een onvergetelijke ervaring.  Al jaren een stille wens, met een camper door de VS. En toen werd die wens echt. De plannen werden gemaakt en daarbij hoort veel regelen en uitzoeken maar, dan uiteindelijk eind april 2018 vlogen we naar Salt Lake City. Het avontuur kon beginnen! En wat was die camper ineens groot als je er de eerste keer in zit en jee wat rijden ze daar toch anders! De eerste dag was even slikken en daarna werd het leven in en met de camper mijn tweede natuur.

We gingen van staat naar staat. Wat is er veel te zien, te doen en te bleven. Van prachtige natuurparken als Yellowstone en Zion tot het indianen dorp Taos Pueblo, het cowboy stadje Tombstone, San Francisco, Las Vegas , “Aliens “ kijken in Roswell, het graf van Billy The Kid. Tot natuur campings, trailer parken of “kamperen “ op een parkeerplaats. Wat mooi de natuur, de dieren en wat  een diversiteit. Het weidse, maar ook de contrasten vielen op. Mensen vragen ‘’wat vond je het mooiste aan je reis?” Heel cliché, de reis op zich antwoord ik dan. Wat een ervaring met ontelbaar veel mooie foto’s en herinneringen. Deze zal nooit iemand van mij af nemen, een droom is vervulling gegaan.

Nu weer aan het werk om druk bezig met alle voorbereidingen voor de show. Ben jij er ook bij? Wacht dan niet te lang de aanmeldingen stromen binnen!

Liefs Elisabeth & Willemijn

 

 


ook interessant