Home Verjaardag Noah-Sem

Verjaardag Noah-Sem


share

Afgelopen zondag vierden we de verjaardag van onze zoon Noah-Sem. Van te voren hadden we  duidelijke instructies gekregen over hoe dit eruit zou komen te zien. Dit begon al met het liedje dat we moesten zingen om hem wakker te maken en met een lijstje vol cadeaus. De taart werd met Willemijn uitgezocht via Pinterest en er werd zelfs bedacht wat er die avond gegeten moest worden.

De vraag is:  ‘Waarom nog vieren als de hele dag al zo gepland is?’

Het begon al zondagochtend, de ochtend van de grote dag. Wij houden van uitslapen, maar dat lukte vandaag even niet. Er stond namelijk opeens een huilende jongeman voor onze neus. ‘Waar blijven jullie?’ kwam er snikkend uit. Wij op stel en sprong naar beneden, Iselynn wakker gemaakt, even geoefend en de show kon beginnen 😉.

Nu had Noah-Sem ook duidelijk een beeld voor de cadeaus, waaronder een trein van Lego… een vet grote doos, maar mijn gevoel zei dat hij het al na 10 rondjes zat zou zijn. Daarom hebben we een racebaan gekocht. Niet helemaal volgens verwachting van Noah-Sem, maar uiteindelijk waren er hele competities tegen elkaar en was Noah-Sem ook helemaal tevreden.

Willemijn was aan de taart begonnen. Ze maakt altijd zelf de taarten voor de kids en dit is een echte traditie geworden. Van een koekiemonster tot een paardenfestival. Helaas ging het niet helemaal zoals verwacht. De ene taart zakte in elkaar en de andere was zo hard dat we die maar koektaart hebben genoemd 😉.

Wat lijken Noah-Sem en Willemijn op elkaar en wat kunnen ze het zichzelf soms toch moeilijk maken. Aan de andere kant heb ik heel erg bewondering voor hun eigengereidheid en perfectionisme. Want daardoor leggen ze de lat elke keer weer een stukje hoger en wordt de omgeving altijd uitgedaagd. Heerlijk om hun in mijn leven te hebben.

Het is goed om een duidelijke eigen kijk te hebben, maar soms is het ook goed om je te laten verrassen. Voor beiden kan je bij ons terecht via onze personal shopping service. Kijk dan wel even bij wie je boekt: Sander of Willemijn. 😉

Groetjes,

Sander


ook interessant