Home Thanks Duncan

Thanks Duncan


share

Afgelopen zaterdag was het dan zover, Willemijn met een grote bak popcorn op schoot klaar voor het Eurovisie Songfestival. Getipt door de bookmakers moest dit onze avond worden. Ik zeg nu natuurlijk “onze” omdat: “Wij gewonnen hebben.” πŸ˜‰

Ik werk dan wel in de kleding en nog specifieker in de dameskleding, maar dit is niet meteen een garantie dat ik het Eurovisie Songfestival dan ook leuk vind! Ik settelde mij naast Willemijn op de bank en zette een mooie film op. Ondertussen werd ik goed op de hoogte gehouden door mijn lieve vrouw die helemaal in haar element was.

Ik moet eerlijk zeggen, ik was echt trots toen Duncan ging optreden. Een prachtig nummer en unieke performance, mijn 12 punten had hij. Vervolgens kwam de uitslag. Na de kater die ik nog had van Ajax-Tottenham, zag ik de scoreverloop gaan en dat zag er niet best uit. Ik dacht bij mezelf: “Daar gaan we weer…!”

Niets was minder waar, we hebben gewoon gewonnen, echt gewonnen na 44 jaar! Prachtig om dit nog mee te mogen maken en het mooiste vond ik nog zijn toespraak:Β  “Music first.” In de gekte die het Eurovisie Songfestival met zich mee brengt, gewoon je eigen ding blijven doen.

Ik merk dat mijn werk ook uit heel veel uiteenlopende taken bestaat. Maar waar het echt om gaat en waar ik het meeste van geniet is als jullie voor de spiegel staan. En ik zie jullie dan denken: “Wauw dit ben ik! Ik ben mooi zoals ik ben, in de outfit die ik mooi vind om te dragen!”

Beyoutiefull first!

Liefs, Sander

 


ook interessant