Stijl Quiz


Omdat wij gemerkt hebben dat er in deze gekke tijd veel online wordt gewinkeld, hebben wij een online Stijl Quiz ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel van onze service zijn onze stylisten. Normaal helpen zij jou in onze winkel bij al jouw styling vragen en geven hier graag advies over. Dit vergt natuurlijk veel persoonlijke aandacht, want om jou goed te kunnen helpen willen we je graag beter leren kennen. In de winkels hebben we normaal genoeg leuke mogelijkheden om dit te doen zoals door onze workshops, maar door de omstandigheden wordt dit wat lastiger. Daarom hebben wij onze Stijl Quiz bedacht!

Door de Stijl Quiz in te vullen krijgen zowel de stylist als jijzelf een beter beeld van wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Na het invullen van de quiz zullen wij de resultaten gaan verwerken. Binnen een paar werkdagen ontvang je van ons een mail waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Beyoutiefull profiel. Hierin staan de kenmerken vermeld van jouw unieke stijl. Zo helpt je Beyoutiefull profiel jou om je eigen stijl te shoppen.

Het is een quiz van ongeveer 5 minuten waarin we je vragen om een aantal antwoorden te geven. Die antwoorden komen bij ons binnen en daar wordt dan een profiel van gemaakt. Dat profiel wordt dan gekoppeld aan jouw klantnummer met een eventuele aankoophistorie. En al deze informatie zorgt ervoor dat onze stylisten die in onze winkels staan aan jou gekoppeld kunnen worden.