Stijl Quiz


Omdat wij gemerkt hebben dat er in deze gekke tijd veel online wordt gewinkeld hebben wij een online Style Quiz ontwikkeld. Wat een belangrijk onderdeel is van onze service zijn onze stylisten. Normaal helpen zij jou in onze winkel bij al jouw styling vragen en geven hier graag advies over. Dit vergt natuurlijk veel persoonlijke aandacht, want om jou goed te kunnen helpen willen we je graag beter leren kennen. In de winkels hebben we natuurlijk normaal genoeg leuke mogelijkheden om dit te doen zoals door onze workshops, maar door de omstandigheden wordt dit wat lastiger. Daarom hebben wij onze Style Quiz bedacht!

Door de Stijl Quiz in te vullen krijgt zowel de stylist als jij een beter beeld van wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Na het invullen van de quiz zullen wij de resultaten gaan verwerken. Binnen een paar werkdagen ontvang je van ons een mail waarmee je toegang krijgtĀ  tot jouw persoonlijke Beyoutiefull profiel waarin je kenmerken vermeld staan van jouw unieke stijl die je helpt om je eigen stijl te shoppen.

Het is een quiz van ongeveer 5 minuten waarin we je vragen om een aantal antwoorden te geven. Die antwoorden komen bij ons binnen en daar wordt dan een profiel van gemaakt. Dat profiel wordt dan gekoppeld aan jouw klantnummer met een eventuele aankoophistorie. En al deze informatie zorgt ervoor dat onze stylisten die in onze winkels staan aan jou gekoppeld kunnen worden.

Wij hebben een 5 stappenplan opgezet voor jou om gemakkelijk online te kunnen winkelen samen met jouw stylist. Dus hier de 5 stappen naar jouw perfecte set: Online winkelen in 5 stappen