Home Spring fever!

Spring fever!


share
Eindelijk is het zover, het ruikt en voelt weer als lente! Wat heerlijk om de vogeltjes te horen tjilpen en te genieten van al het moois in de natuur, inclusief bloemetjes van mijn kleine man 😉 Het voorjaar is begonnen, kom maar op met die frisse kleuren!

Na een hectische week heb ik vanochtend weer eens tijd om heerlijk in het bos met de hond te wandelen. Kindjes weer naar school en alles weer een beetje in het ritme. In alle drukte vind ik het heerlijk om alleen te genieten van al het moois in de natuur. En wat is het dan fantastisch om die vogeltjes weer te horen tjilpen en dat ik zonder drie vesten, winterjas, handschoenen en muts zomaar naar buiten kan stappen. M’n moeder zei al: “jullie kennen die echte winters niet”, nou ik weet ook niet of ik die had overleefd 😉

Afijn, na een heerlijke boswandeling de kindjes weer van school gehaald en daar komt mijn kleine man aanrennen. “Kijk maar bloemetjes voor jou!” Drie juffen die me aankijken en ja, hoe leg je dat nou uit. Die mooie net opkomende narcissen hebben geen schijn van kans meer. Boos kan ik niet worden, want welke moeder wil nou niet verwend worden met prachtige bloemetjes. Juffen, ik beloof dat ze een mooi plekje in een vaasje krijgen en zal uitleggen dat deze bloemetjes door meer mensen bewonderd willen worden.

Niet alleen voorjaar buiten, maar ook voorjaar in de winkel. Spontaan komen al die kriebels weer naar boven. Ramen open, al die bacteriën eruit, schoonmaak er doorheen en het huis weer lekker opfleuren met nieuwe accessoires. En ook die kast opruimen hoort erbij: heerlijk weer frisse kleuren in de kast. Wil je daar hulp bij dan hebben wij stylisten die hier heel blij van worden!  Mensen voelen zich vaak bezwaard om dingen mee te nemen, maar dat juichen we alleen maar toe! We inspireren je graag en helpen je om je set (weer) compleet te maken.

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Neem dan alvast een voorproefje online, maak een afspraak of reserveer om in de winkel te komen passen. Wist je trouwens dat we ook online advies geven? We denken graag met je mee over de mogelijke combinaties en de juiste maten! Geniet van de lente en wie weet tot in de winkel!

lieve groeten,

Willemijn


ook interessant