Home Sparkle & shine!

Sparkle & shine!


share

Als kind keek ik altijd uit naar deze maand met Sinterklaas! Want niet alleen de Sint viert deze dag zijn verjaardag, maar ook ik. Nu we zelf kinderen hebben, vragen ze vaak: “mama, wanneer ben je jarig?” Ach wat schattig denk ik dan, maar ik had al snel in de gaten dat hun vraag stiekem een ander belang diende 😉.

Naast Sinterklaas vieren houd ik ook erg van de Kerst. Heerlijk samen genieten en beseffen dat het jaar weer is omgevlógen. De Kerstdagen kan ik rustig vieren in een heerlijk joggingpak, lekker knus thuis met het gezin. Maar stiekem vind ik het ook leuk om een reden te hebben om mij onder te dompelen in glitters! Een panty en glittertopje kan voor mij al prima zijn, wat ik weer leuk kan combineren met jeans en hakken of mijn rok met kistjes. En natuurlijk draag ik dan ook mijn speciale oorbellen, een jaarlijkse traditie: voor zulke dagen perfect om het net wat feestelijker te maken.

Vandaar dit jaar onze inspiratie voor de Kerst, met prachtig glanzend fluwelen stoffen en een glittertje hier en daar. En die sieraden dames, dat zijn ook fantastische schoencadeautjes … dus wie weet dat Sint dit jaar nog iets heeft voor jou!

Alvast een hele fijne decembermaand gewenst …

It’s time to sparkle and shine!

Liefs Willemijn

ps. We hebben ook een nieuwe service toegevoegd speciaal voor deze dagen: Dress Up. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk de nieuwe kerstcollectie


ook interessant