Home Sander is (bijna) jarig…

Sander is (bijna) jarig…


share

Het is alweer februari en Noah Sem weet inmiddels ook hoe de maanden werken. Dat heeft natuurlijk een reden want in februari is papa jarig en als papa jarig is geweest is hij de eerste die jarig is in ons gezin. 😉

Nu weet ik niet of ik de enige ben, maar ik vind het altijd wel een dingetje om iets te bedenken voor Sander. Hij koopt namelijk gewoon iets als hij het nodig heeft. Sinds kort heeft Sander wel steeds vaker een blessure na het sporten. Pijn in zijn voet, last van zijn knie, tja we worden een dagje ouder. Ik vind het altijd wel bijzonder hoe Sander hier mee omgaat. Waarbij ik nog wel eens kan balen dat ik ergens last van krijg, denkt Sander ik ga mezelf niet pijnigen en dus ga ik toch gewoon iets doen waar ik mijn knieën wat minder mee belast.
Dus dit jaar hoefde ik geen eens een cadeautje te bedenken wat inmiddels staat het al gekocht en al in de schuur. Sander heeft namelijk besloten om meer te gaan fietsen. Zondag kwam hij na een aantal uurtjes weg te zijn geweest vol trots thuis. Zo dat is geregeld woensdag is mijn fiets klaar en ga ik hem ophalen.

Woensdagavond hadden we een grote schoonmaak gepland op ons kantoor in Soest. We zouden elkaar daar zien en nietsvermoedend kwam ik op kantoor aan. Ik zag wel een vreemde fiets staan toen ik kwam aanlopen maar ik dacht vast dat die van 1 van die meiden was. In de keuken was Sander druk bezig met een plan voor het aanpakken van de schoonmaak. Ik bedoel dat is wel handig als je te maken hebt met vier vrouwen die natuurlijk helemaal niet weten hoe dat moet. 😉 Totdat ik ineens eens goed naar hem keek en dacht dat is nou echt Sander als hij het doet doet hij het goed!

Want naast de fiets had hij ook een nieuwe helm gekocht. Hij gaat natuurlijk nu wel heel hard en oh ja die nieuwe helm zorgde nog wel voor koude oren. Een nieuwe rugzak met een soort van jerrycan waar hij een liter water in kwijt kan. De afstanden worden natuurlijk nu groter dus dan moet je goede voorzieningen treffen en tot slot natuurlijk lampjes zodat hij goed zichtbaar is. Toen de meiden van kantoor vroegen of hij nog ideeën had voor zijn verjaardag zei hij direct ja een navigatiesysteem voor op de fiets want de fietsroutes kent Sander niet zo goed. Zo was hij de weg van Amersfoort naar Soest al verkeerd gereden. 😉 Wel heeft Sander beloofd dat hij dit jaar elk filiaal wil bezoeken met de fiets. Ik denk dat hij dan ook een fietskar nodig heeft want ik zou niet weten hoe hij de rest van zijn spullen mee gaat nemen.😊

Maar lieve Sander hierbij alvast gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst met je nieuwe fiets. En voor alle dames, heb je moeite met keuzes maken? Plan dan bij Sander een afspraak in want hij kan keuzes maken als de beste.😊

Heel fijn weekend!

Liefs Willemijn


ook interessant