Home 80’s – 90’s party toch…?

80’s – 90’s party toch…?


share
Eindelijk een echt ouderwets feestje, een jaren 80’s - 90’s party in Nijkerk. Wij hebben de kids ondergebracht bij Arthur en Willemijn. Lekker eten gehaald, hits uit de nineties opgezet en omkleden maar. Net als vroeger. Willemijn was eerst naar onze buurvrouw gegaan en in haar kast gedoken en kwam terug met een knalblauwe plissé rok, glitter wide pants en nog iets anders. Ik vroeg ben je dit wel, we gaan een beetje in thema maar liep jij er in de jaren ‘90 ook zo bij? Waarop Willemijn haar eigen kast weer in dook. Terwijl ik nippend aan een wijntje door de 90’s hitlijst scrolde en verschillende oude klassiekers voorbij zag vliegen kwamen we in de mood voor de party. Uiteindelijk had Willemijn net zoals Madonna in  de jaren ‘80 een zwart plissérok, body, en bomber aan en niet te vergeten, parelkettingen om. Let’s go! Trainingsjack Sander Ik vond nog een mooie zwarte trainingsjack met de Mondriaan kleuren die ik nooit gedragen had omdat deze een beetje te strak zat. Maar dit was een speciale avond dus adem in, trainingsjack over mijn hoofd aangedaan en gaan! We kwamen aangereden en het verbaasde mij hoeveel mensen en auto’s er kwamen aangereden voor dit feest.  Mensen waren of in normale kleding, maar ik zag ook trainingspakken voorbijkomen uit de jaren nineties. Bij de ingang stond ook een heel groot bord van het feest 90’s – 00’s party. Misschien is het mijn lichte dyslexie maar ik had het omgedraaid en een 8 omgeruild voor de 0. Waarop ik zei: ‘Willemijn, weg met die parelketting!’ DJ Paul Elstak Wij kwamen binnen en DJ Paul Elstak stond te draaien. Heerlijke oude klassiekers en iedereen kent ze. 25 jaar geleden zag ik hem voor het eerst draaien op de after summer dance party van radio 538. We waren toen nog niet van de afkortingen 😉. Eén van mijn vrienden was toen niet lekker geworden en ik bracht hem naar de EHBO. Ik heb hem op een brancard gelegd en tot mijn grote verbazing was de EHBO naast het podium van het VIP-dek opgebouwd; ik zei Raymond doe rustig aan. Ik stond Gooisch te gabberen in de vipruimte voor het podium. Nu 25 jaar later begaf ik mij weer naar voren in een iets te strak trainingsjack, maar het hakken was ik niet verleerd. Heerlijke avond gehad met z’n allen.  Optredens gezien van o.a.:  4 Brothers on the 4th floor en als klapper 2 Unlimited. Anita is inmiddels ingeruild voor een jongere versie, maar Ray niet. Hij is iets zwaarder als 25 jaar geleden, zoals de meeste in de zaal, maar rapte nog als vanouds. Het feestje begon al vroeg in de avond, waardoor we 5 uur later en duizenden pasjes verder ons weer voldaan naar huis begaven. Back tot the 20s 😉. Gelukkig is het ons uiteindelijk gelukt om er helemaal 90’s uit te zien. Heb jij binnenkort ook zo’n leuk feestje, maar weet je helemaal niet wat je aan moet? Wij helpen jou bij het zoeken naar de perfecte look voor jou! Wil je graag weten wat Sander en Willemijn aan hadden? Neem dan vooral een kijkje op onze Instagram pagina. Fijn weekend, Sander    

ook interessant