Home Plannen…

Plannen…


share

Plannen is niet ons sterkste punt, in ons vak gelukkig helemaal niet erg want onze dag loopt nooit zoals gedacht. Vandaar dat wij worden ondersteund door ons team op het hoofdkantoor om ook bezig te zijn met onze jaarplanning.

Afgelopen week hebben we de dames bij ons te eten gehad en ik word daar zo enthousiast van. Twee jonge meiden, allebei nog studerend, vol energie en met zoveel leuke ideeën. Ze zijn op de hoogte van de allernieuwste snufjes, zijn actief op social media gebied en laten trots zichzelf in miniatuur zien, geprint op de 3D printer. 😉 Af en toe kijken Sander en ik elkaar aan en bedenken ons dat alles zo snel gaat. Bijna niet bij te houden. Wat leuk aan deze meiden is, is dat ze ook beide al geruime tijd bij ons in de winkel te vinden zijn en hoe gaaf dan ook om te zien dat deze meiden zich zo mooi ontwikkelen in onze organisatie.

Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij de selectie van de modellen al gestart zijn aangezien zij het zo op de planning hadden staan… Afijn, ze hadden gelijk, het is echt niet te vroeg en mensen vinden het heus niet gek wanneer we nu al de oproep doen. De aanmeldingen stromen weer binnen en als je echt nog twijfelt, meld je dan deze week nog aan! De komende weken zullen we de modellen dan ook gaan benaderen met  nog een soort van wijziging. Want eigenwijs blijven we wel en niets zo veranderlijk als Sander en Willemijn. Vandaar dat we besloten hebben om onze show te verplaatsen naar zondag 2 september. Waarom zul je denken? Dat heeft er mee te maken dat we het streven hebben gezet op 40 modellen aangezien we 40 jaar bestaan.

We hebben daarnaast nog meer leuke ideeën voor ons jubileum en vandaar dat het ons leuk leek om twee shows te organiseren. Wij kunnen wel inschatten dat dit niet op 1 avond te plannen is en hebben daarom besloten om het te verplaatsen naar de middag én avond. Hoe dit er allemaal uit gaat zien en hoe je je hiervoor kunt aanmelden lezen jullie volgende week! Maar check alvast je agenda voor zondag 2 september!

Liefs Willemijn

 


ook interessant