Personal Stylist


We are looking for you!

Als Arthur & Willemijn geloven wij erin dat als je volledig in verbinding bent met jezelf, je op je mooist bent. Dat is onze unieke filosofie: Beyoutiefull. Iedere vrouw is mooi, precies zoals zij is. Dat laten wij haar zelf ervaren door vernieuwende stylingworkshops. Als missie hebben wij het doel om de meest oprechte fashionretailer van Nederland te zijn. Wij geloven in een lange termijn relatie waar een eerlijk advies richting onze klanten vanzelfsprekend is. Vanuit oprechte interesse gaan wij graag de verbinding aan met onze klant en creëren wij een plek waar zowel medewerker als klant mag zijn wie zij is.

Bij Arthur en Willemijn ben je geen nummer maar een belangrijk aandeel binnen de organisatie. We zijn een ambitieus bedrijf met al 40 jaar ervaring in de damesmode. In 2016 en 2017 hebben we de tweede plaats gewonnen als beste winkelketen van Nederland met de hoogste score in klantvriendelijkheid en deskundig advies. De mode is een dynamische markt waarin wij altijd on top of the game willen blijven. Wij zijn op zoek naar mensen die elkaar willen uitdagen om voortdurend te vernieuwen. Maar niet ten koste van alles, we blijven dichtbij onszelf en maken bewuste keuzes. We kiezen voor de lange termijn en bieden we je volop doorgroeimogelijkheden zoals bijv. teammanager. Ben jij iemand die zich graag wilt ontwikkelen en graag de verbinding aangaat met onze klant om zo de klant optimaal de kunnen helpen dan komen we graag in contact met jou!

Wij zijn ervan overtuigd dat enthousiasme en de wil om te leren boven alles gaat. Een opleiding of ervaring in de mode is dan ook een pre maar geen vereiste. Wil je terugkeren in de arbeidsmarkt of wil je nou eindelijk je droom waarmaken in de modebranche overtuig ons dan met jouw enthousiasme! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar willemijn@arthurenwillemijn.nl

Vacature