Home Papa weer een keertje op stap…

Papa weer een keertje op stap…


share
Oké, ik durf te zeggen dat er op dit moment best veel van Sander wordt gevraagd en dan is het soms lekker voor hem om zichzelf even te ontspannen. Zo kwam hij tijdens de avondvierdaagse een oude vriend tegen. Al snel werd het contact gelegd en werd mij de vraag gesteld: “Hebben wij aanstaande zaterdag wat te doen?” En zo kwam afgelopen zaterdag Sander moe maar voldaan terug van zijn werk. Hij at nog gezellig met ons mee om zich vervolgens klaar te maken. Bij het weggaan beloofde hij dat hij het niet al te laat zou maken. Hij zou de volgende dag namelijk een slipcursus hebben waar hij weer op tijd werd verwacht. Na twee heerlijke films besloot ik lekker te gaan slapen. Om de één of andere reden slaap ik toch wat minder goed als ik weet dat Sander nog thuis moet komen. Om half drie schrok ik dan ook wakker omdat ik iets hoorde. De hond sloeg niet aan en ik verbeeldde mij vast weer van alles. Wel dacht ik nog: “Typisch mannen, zeggen dat ze op tijd komen maar ondertussen 😉.” Totdat ik weer dat geluid hoorde en het ineens herkende. Was dit niet het geluid van mijn man die iets teveel had gedronken? 😊  Mijn eerste reactie was: “Prima, hij is weer thuis en succes ermee!” Toen ik begreep dat hij nog buiten was ben ik toch maar even gaan kijken of het wel goed ging. Ik liep naar beneden en botste tegen mijn man die niet meer zo goed op zijn benen kon staan. Praten lukte ook niet meer behalve dat ik hem hoorde mompelen: “Ik ben niet zo lekker.” “Nee, dat zie ik ook wel lieverd,” zei ik nog. Al snel haastte hij zich naar de badkamer en kreeg niet ik die knuffel maar de WC Pot. Nu wonen mijn zwager en schoonzus in hetzelfde pand. Aangezien zij bekend staan om twee mensen die dag en nacht voor iedereen klaar staan (mijn schoonzus is niet voor niets onlangs als liefste vrouwtje bekroond met Koningsdag) durfde ik het wel aan om hen om hulp te vragen. Broerlief heeft dan ook voor Sander een heerlijk bedje in de badkamer gemaakt zodat hij lekker zijn roes kon uitslapen. Met Femke heb ik heerlijk gelachen om alles. De slipcursus is er niet meer van gekomen en ik was ook iets minder streng voor mijn kinderen met het maken van geluid 😉 Zo scheurde Iselynn de hele dag toeterend op haar auto langs papa met de vraag of hij nog hoofdpijn had? Ze zeggen wel eens: “beter een goede buur dan een verre vriend.” Hoeveel mazzel heb je als het naast een buur en familie ook je vrienden zijn! Thanx Tom & Femke! Liefs, Willemijn

ook interessant