Home Pap mag ik een keer met je werken?

Pap mag ik een keer met je werken?


share

Allereerst: de beste wensen voor iedereen namens ons allemaal bij A&W. Mijn start van 2019 kon niet meer stuk toen mijn zoon vroeg: “pap … mag ik een keer met je werken?” Dat laat ik me natuurlijk niet 2x zeggen 😉

Gelukkig hebben de kinderen kerstvakantie en konden we dus ’s ochtends direct aan de slag. We leken wel een klusbedrijf, haha! Met een stoommachine hebben we de kerststickers van het etalageraam op de Kamp verwijderd. Zo maakten we plek voor de nieuwe stickers om de volgende SALE-ronde aan te kondigen: kortingen tot wel 60%. Secuur werkje hoor, dat plakken. Fijn om daar wat extra handjes bij te hebben!

Tempo
Daarna hebben we samen de poppen in de etalage een nieuwe set aangetrokken. En als beloning voor ons harde werk mochten we natuurlijk iets drinken. Noah-Sem maakte een heerlijke cappuccino voor mij. Hij kan tegenwoordig lezen en weet dus precies op welke knop van het koffieapparaat hij moet drukken. Voor het welverdiende drankje van Noah-Sem belde ik via de intercom naar boven om aan moeders een pakje Taxi te vragen, die vervolgens uit het raam naar beneden werd gegooid. We wonen namelijk boven de winkel 😉 > Blog; kind aan huis

Door samen te werken met je zoon van 6 gaat het tempo uiteraard “enigszins” omlaag. Maar dat maakte mij wel bewuster van mijn taak. Ik merkte nu eigenlijk pas hoe snel we normaal gesproken werken en dat we tijdens de ene taak al met de volgende bezig zijn. Er is maar 1 moment wanneer dat zeker niet gebeurt bij Arthur & Willemijn en dat is als we bezig zijn met een Identity Styling. Echt helemaal de tijd voor iemand uittrekken en samen ontdekken wat je stijl is, dat vind ik zeker één van de leukste aspecten van mijn werk. Alhoewel, alle werkzaamheden die ik met Noah-Sem doe vind ik misschien nog leuker 🙂

Make Over
Heb je ook interesse in een Identity Styling? Kijk op onze Styling pagina voor meer info over onze services. Maar durf je een stap verder te zetten en je nieuwe stijl te laten zien aan een hele bubs mensen, schrijf je dan nù in er word model voor onze show op zondag 10 maart en maak kans op een MAKE OVER twv 500,- euro! De aanmeldingen stromen binnen en de selectie begint al over 2 weken. Dus grijp nu je kans!

Liefs van Sander

Wat houdt de MAKE OVER twv 500 EURO in?
Je wordt geknipt, geverfd en gestyled op gebied van hair en make up daarnaast win je een kleding set twv 300 euro.

Meld je hier aan!


ook interessant