Home Op zijn paasbest!

Op zijn paasbest!


share
En dan is het al bijna Pasen! Onlangs was mijn zus jarig en zag ik een gezellig gemaakt huis met allemaal paashazen. Ik maakte een grapje dat ze wel heel vroeg was dit jaar… totdat ze vertelde dat het volgende week zondag al is!

Vroeger zag ik Pasen als een heerlijke extra dag vrij, maar sinds de kindjes er zijn vraagt dit feest om de nodige voorbereidingen. Eieren schilderen, een paastak in huis met gezellige paaseieren en de vele konijntjes en schattige paaskuikens worden ook weer tevoorschijn gehaald.

De uitnodiging voor de paasbrunch met de familie is ook weer binnen en ik kijk er nu al naar uit. Ook door opa en oma’s wordt er weer druk geschilderd en ik ben nu al benieuwd waar opa de eieren dit jaar weer verstopt. Zo competitief als ik ben, moet ik mezelf toch in de hand houden en mijn kinderen laten winnen. Al was het vorig jaar wel heel makkelijk opa! Als je de eieren namelijk in de avond verstopt en er dus geen enkel eitje te zien is, dan moet je wel even checken hoe ze er bij daglicht bij liggen opa ;).

Hoe goed ik ook mijn best deed om net te doen alsof ik ze niet zag, kreeg ik van mijn zoon te horen dat ik echt blind was… Hmmm!

Maar wat trek je aan met Pasen? Ik bedoel: ik zie Willemijn al op haar hoge hakken door de tuin heen banjeren, dat is misschien geen optie. En het moet ook wel lekker zitten want die brunch heeft ook altijd effect op de kleding 😉 Mocht je ook nog op zoek zijn naar iets voor dit heugelijke feest en wil je dat we meedenken, dan kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken. Of kijk voor suggesties online bij onze sets. En geniet van de voorpret!

Liefs, Sander


ook interessant