fbpx

Gedragscode


We vinden het, als fashion retailer, van belang om onze verantwoordelijkheid te nemen in het aanbieden van pure en oprechte producten. Om deze reden hebben wij zelf een gedragscode voor leveranciers opgesteld, die wij alle merken die wij verkopen vragen te ondertekenen. Deze gedragscode baseert op onze overtuiging van vertrouwen en respect voor je medemens: eerlijke lonen, werktijden en gelijke kansen voor groei en ontwikkeling.

Maar ook het milieu en deze niet uitputten telt even zwaar mee. Een scherpe prijs vinden wij belangrijk, maar niet ten koste van alles. Op deze wijze kunnen we elkaar recht in de ogen aankijken en staan wij voor de producten die wij verkopen. Zijn wie je bent en dat ook echt kunnen zijn. Dat is het mooiste wat er is en voor zover wij dat in onze macht hebben zullen we er alles aan doen om dit voor elk individu die zich in de kledingschakel bevindt te bewaken.

Wat staat er precies in de gedragscode die jullie laten ondertekenen

Klik hier voor de gedragscode die wij opgesteld hebben voor andere partijen.

Welke merken hebben de gedragscode ondertekend?

De merken 10Days, AW Essentials, American Vintage, Bianco, Butcher of Blue, Circle of Trust, Fabienne Chapot, FreeQuent, Geisha, Gipsy, InShape, Nukus, Penn&Ink, POM Amsterdam, RedButton, Reset, Simple, Studio Anneloes, Summum, Transfer, Ten Cate, Via Vai, YAYA en Zhrill hebben al ondertekend.