Home Op naar Pink

Op naar Pink


share
In maart hadden Sanderen ik in een opwelling kaarten gekocht voor een concert van Pink. Bij terugkomst van de vakantie namen we onze agenda door en daar stond het dan! We hadden er helemaal niet meer bij nagedacht en hals over kop moest dan ook alles nog geregeld worden. Nu zijn we ook niet echte concertgangers, het is eigenlijk onze eerste keer. Dus wat trekken we aan, nemen we mee, hoe gaan wij er naartoe... ? Sander zei nog toen we thuis waren, zal ik nog een soepje voor je maken? Lieverd, het is vier uur, de trein gaat bijna en we zijn samen een dagje op pad, dus laten we gezellig daar gaan eten. We waren nog even aan het bedenken hoe we zouden gaan want ik vind niets zo irritant als ik ’s avonds moet rennen om een trein te halen. Toch maar even op de site kijken en daar werd het advies gegeven om met de trein te komen i.v.m. drukte. Na drie fietsen met een lekke band toch maar even aan de oppas gevraagd of ik haar fiets mocht lenen en snel op de fiets, want je raadt het al we hadden niet heel veel tijd meer om hem te halen 😉 Eenmaal aangekomen op station Amersfoort waren wij inderdaad niet de enige die dit plan hadden! Hoe we dat wisten?.....heel veel mensen waren in het roze gekleed…. Oh ja Pink! Onderweg hadden we het er nog over, hoe bijzonder dat 1 persoon zoveel teweeg kan brengen in zo’n klein landje. Op station Den Haag werden we direct verwezen naar het Malieveld. Maar ja, ik had nog niet gegeten en ik kan je vertellen, ik word er niet gezelliger op als ik niet eet! Maar ja, manlief had aangeboden om een soepje te eten, dus laat ik maar niet te veel zeuren! We hadden nog drie uur voordat Pink zou optreden, dus nog genoeg tijd om even het centrum in te lopen. Tja, ook daarin waren wij niet uniek maar wel wat laat. Zo zat alles vol en kregen we alleen maar het bericht wil je eten?.. dat duurt minimaal 1,5 uur! Inmiddels zag Den Haag helemaal roze en ik werd toch wel wat nerveus want waarom al deze mensen nu al naar het concert? Het voorprogramma was niet heel spannend dachten we, maar het bleken toch best bekende mensen waarvan wij de naam alleen niet wisten 😉, op Davina Michelle na, maar die kwam pas over twee uur. Toch maar besloten om die kant op te lopen en maar goed ook want daar moet je de beveiliging nog door en met 50.0000 man duurt dat best even😉. Inmiddels was er al best wat tijd verstreken en was mijn focus niet op het zoeken van het perfecte plaatsje maar meer naar het perfecte eettentje, want nu begon ik echt trek te krijgen. Half struikelend over alle mensen met een kleedje op de grond dacht ik oké, Willemijn, de voorbereidingen hadden beter gekund! Maar na een heerlijke burrito en een lekker wijntje was ik snel tevreden en kon het wat mij betreft beginnen. Ik hou niet echt van kleine ruimtes en met 50.000 buren kun je niet echt vooraan gaan staan. Dus prima om me te vermaken bij de bar. Ze hadden daar ook een verhoging, dus dat scheelde weer een paar centimeters en stiekem hadden we zo het beste uitzicht! Heel relax stonden we lekker mensen te kijken en waren we in afwachting van Pink. Iemand vroeg mij nog ben je groot fan? Uh nee….tot dat ze opkwam... Ik heb twee uur lang alleen maar staan dansen en zelfs nog bij een nummer een traantje gelaten en stiekem kende ik al haar nummers. Zo bijzonder dat je als persoon mensen zo weet te raken en ik het idee kreeg dat ze er speciaal voor mij alleen was. Ook al zag ik haar als een mini-mensje heel veel ver weg, het voelde voor mij alsof ze naast me stond. Wow, Pink wat ben jij abnormaal goed in wat je doet en bedankt voor de fantastische avond! Taste the Season Nu hebben wij in september ook een feestje en hoe graag willen wij jullie ook een bijzonder gevoel meegeven. Dit keer is onze show dan ook veel kleiner van opzet waarin wij samen met jullie aan lange tafels willen gaan eten en onderwijl de collectie aan jullie showen. Voor dit evenement ‘Taste The Season’ zijn echt maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je erbij zijn meld je aan via de onderstaande link. Maar wees snel en wie weet zien we je 8 september! AANMELDEN EVENT TASTE THE SEASON

ook interessant