Home Onze Black Friday

Onze Black Friday


share

Inmiddels weten we het al langer: de dingen gaan razendsnel en veranderen met de minuut. Zo was daar ineens ook Black Friday. Rijen dik staan de mensen in Amerika – soms al om 3 uur ’s nachts! – voor de winkels te wachten om scherp geprijsde artikelen te bemachtigen. In ons kikkerlandje zijn we wellicht iets meer nuchter, maar het typisch Amerikaanse fenomeen Black Friday is tegenwoordig ook in Nederland een feit.

Soms is de impact van een bepaalde trend op jouw organisatie moeilijk in te schatten. Wat wij altijd leuk vinden aan dit soort dingen is dat we er onze eigen draai aan kunnen geven. Black Friday deed bij Sander van alles bruisen van creativiteit. Zo kwam hij op het idee: “Wat een onzin om te wachten op alleen die laatste vrijdag van november. Waarom niet èlke vrijdag in november bijzondere items voor een leuke prijs?!”

We zijn lekker eigenwijs en doen graag de dingen op onze eigen manier, dus zo gezegd zo gedaan! Sander op pad om allemaal leuke dingen in te kopen voor aantrekkelijk prijzen en o ja, of ik ook even wilde nadenken over hoe we dit zouden gaan presenteren in de winkel en etalages.

Rechtsom of linksom, het lukt ons altijd en hierbij dus de eerste Black Friday-actie die gewoon de hele week geldt (dus ook op maandag ;-)). Zolang de voorraad strekt hebben wij elke vrijdag in deze maand weer nieuwe items en acties. Speciaal voor jou!

Liefs, Willemijn

Klik hier voor de Black Friday-items


ook interessant