Home Onze 1ste 65 plusser…

Onze 1ste 65 plusser…


share

Over feestjes gesproken … Onze langst werkende medewerker is deze week 65 geworden. Hij was er vanaf de eerste dag bij 😊. Voor Arthur, mijn vader, is het een jaar met belangrijke ijkpunten: het 40-jarig bestaan van AW en deze week dus ook zijn eigen bijzondere verjaardag.

Hoewel dit natuurlijk een hele speciale leeftijd is, heb ik een ander beeld van 65. Vroeger was je dan al een paar jaar bezig met de laatste fase van je carrière. Het was heel normaal om te gaan afbouwen: je ging rustiger aan doen en verving de planten achter het raam… Tegenwoordig is de gemiddelde levensverwachting voor mannen bijna 84 jaar en ik ervaar het ook niet dat Arthur aan het einde is van zijn (werkzame) leven.

Zelf sta ik aan het beginpunt met mijn jonge gezin en vrouw om onze nalatenschap vorm te gaan geven de komende 30 jaar. Arthur kijkt terug en is bezig met hoe hij de volgende 20 jaar gaat inkleuren. Lieve Arthur, ik bewonder je als vakman en als persoon, want zowel in je werk als privé heb je een prachtige prestatie neergezet en een mooie basis gelegd voor de volgende generatie. Je hebt samen met Willemijn het bedrijf altijd doorontwikkeld zodat ook wij kunnen blijven groeien.

Daarnaast ben je ook een geweldige vader voor ons, en ik spreek ook zeker namens mijn broertje en zusje. Ik heb een heerlijke jeugd gehad waarin ik het vertrouwen kreeg om mijn eigen pad te bewandelen, om mijzelf te zijn en te ontwikkelen. Daarop terugkijkend mag je heel trots zijn op waar je nu staat Arthur! Je bent voor mij een voorbeeld van waar ìk wil staan. Voorlopig blijf je nog actief binnen het bedrijf en maken we nog graag gebruik van al je kennis en kijk op de dingen. Maar ik ben ook benieuwd wat je allemaal nog meer in petto hebt en wat er nog allemaal gaat komen, want je bent nog lang niet klaar!

Op zaterdag 15 september vierden we ons feestje omdat we 40 jaar bestaan. Arthur had een belangrijk aandeel, ben je benieuwd wat dat was kijk hieronder verder.

Liefs,

Sander


ook interessant