Online Stylist


Onze Service; Online Stylist

Winkelen kunnen we op ieder moment en tegenwoordig kunnen we overal alles vinden. Hoe fijn is het dat je naast je drukke gezinsleven en werk ergens ’s avonds een moment vind voor jezelf en vanaf de bank lekker kunt shoppen!

Vanuit de praktijk merken we ook dat veel van onze klanten aangeven dat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen en het een uitdaging vinden om te zien hoe iets valt, welke maat je nodig hebt en hoe de kleuren zijn. Accentueert het jouw sterke punten, staan de kleuren goed in het gezicht en past het bij wie jij bent! Onze stylisten helpen je graag want hoe fijn is het wanneer jouw favoriete stylist met je meedenkt!

Heb je al een profiel bij ons dan weten wij precies welke maat je nodig hebt en voorkomt dat je weer het pakket terug hoeft te sturen. Vind je het fijn om de items in de winkel te passen dan zorgen we dat alles klaarhangt in jouw favoriete winkel!

Uiteraard zitten nergens verplichtingen aan en zijn al onze services kosteloos! Heb je nog geen profiel kijk dan eens bij onze andere services of laat een notitie achter en wij nemen contact met jou op!

Aanvraag

Via dit formulier kan je aanvraag indienen voor de verschillende services die Arthur&Willemijn heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.