Nieuwsbrief


Hoe meld ik mij aan voor de Inspirations?

Wanneer je Personal Member van ons wordt kan je ook aangeven of je onze wekelijkse “Inspirations” wilt ontvangen met daarin de nieuwste sets en de laatste acties van Arthur&Willemijn.

Hoe meld ik mij af voor de Inspirations?

In de nieuwsbrief vind je onderaan een link om je af te melden. Je kunt je altijd weer aanmelden via “ Mijn Account” als je de nieuwsbrief toch weer wilt ontvangen.

Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief maar ontvang niets.

Log op de site in en bekijk onder ‘Mijn Account’, of je staat aangemeld met het juiste e-mail adres en of er inderdaad een ‘vinkje’ staat bij ‘Ja, ik wil de Inspirations ontvangen”.
Staat dit allemaal correct, controleer dan je spambox. Soms komt onze nieuwsbrief in je spambox terecht en dien je eerst aan te geven dat de afzender veilig is.

Is het dan nog niet duidelijk waarom je de Inspirations niet ontvangt neem dan gerust contact op met de Headoffice op door te bellen naar 033-4229111 of dit formulier in te vullen.

Hoe vaak worden de Inspirations verzonden?

Ongeveer één keer per week mits er een bepaalde uitnodiging of actie wordt gedaan dan kan er tussendoor ook nog een mail van ons ontvangen worden.

Wat doet Arthur en Willemijn met mijn gegevens?

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees in onze algemene voorwaarden de uitgebreide Artikel 11 Privacy.