Home MOEDERDAG

MOEDERDAG


share

Mijn moeder wil dat we gewoon langs komen omdat we het leuk vinden en niet omdat het “verplicht” is. En dat is nou precies waarom ik altijd even langs ga bij mijn eigen moeder! Omdat ik wil laten weten hoe ontzettend dankbaar ik haar ben dat ze mij de ruimte geeft om te kunnen doen wat ik wil. Zo past mijn moeder twee dagen in de week op en staat ze altijd voor ons klaar. Dat ze daarnaast nog 8 kleinkinderen heeft, is voor haar geen reden om niet op te passen. Zorgen zit in haar bloed en het ontvangen vindt ze maar lastig. Geven is veel makkelijker zegt ze dan! Grappig dat ik meer bezig ben met wat ik voor mijn eigen moeder wil doen dan dat ik me bewust ben dat het ook mijn dag is als moeder. Blijkbaar vind ik het ook makkelijker om te geven dan de hele dag te ontvangen 😊

 

En natuurlijk is het leuk om op deze dag te horen hoe lief je bent en heb ik bij mijn zoon al even laten vallen in een winkel dat hij maar tegen papa moet zeggen dat ik dàt wel een leuk moederdagcadeautje vind … Nee hoor lieverds een lieve knuffel is genoeg; ik ben alleen maar heel blij en voel me oprecht dankbaar dat ik de moeder mag zijn van jullie! Want zo is het toch, moeder zijn is een voorrecht en dat is niet uit te drukken in cadeautjes. Misschien moet ik jullie wel iets geven omdat ik deze ervaring niet had willen missen!

 

Dus voor alle moeders: wees elke dag lief voor jezelf want dat ben je waard! En mocht je nog op zoek zijn naar een leuk dagje samen, kijk dan eens naar onze leuke moederdagtip! Samen een workshop volgen op het gebied van kleur, stijl en pasvorm. In ieder geval een hele fijne moederdag!

 


ook interessant