Home Modellen gezocht!

Modellen gezocht!


share

Truus Dokter heet ze. Je zou bijna iets anders vermoeden als de afspraak weer op plopt in de agenda. Maar naar deze dokter kijken we altijd weer uit. En ja, ook ik mocht mee😅. Zoals bekend zijn Sander en Willemijn verantwoordelijk voor de inkoop van onze collectie, maar in het kader van trainingen ontwikkelen is het ook fijn om mee te kunnen nemen welke trends gaan komen!

De nieuwe kleuren voor zomer 2019 en zelfs al een preview van de zomer 2020 zijn bekend. En ik moet zeggen, hoe gek het ook klinkt aangezien onze zomer nog moet beginnen: ik kan niet wachten! Wat mij in elk geval aansprak, was dat het individu weer “in de mode” komt als tegenreactie op het “perfecte plaatje” van social media. Eindelijk dringt het door dat het perfecte plaatje nooit gerealiseerd kan worden en dat je er gewoon mag zijn om wie je bent!

Na deze inspirerende ochtend op naar Soest om de trendpresentatie winter 2018 voor de collega’s voor te bereiden. Tijdens deze avond wordt iedereen meegenomen in het nieuwe seizoen. Mogen ze allemaal al de nieuwste collecties voelen, zien en aantrekken. De medewerkers wordt om input gevraagd wat er nog gemist wordt en ze krijgen opdrachten mee voor het komende bezoek aan de Modefabriek om zo het allerbeste voor onze klant te creëren.

Modeshow
Ik heb al fantastische sets in gedachten voor het nieuwe seizoen en kan niet wachten om de modellen erin te laten stralen. Dus wil jij ons model zijn of ken je iemand, geef jezelf of iemand anders dan op! Wil je je een impressie van een van de vorige edities klik dan hier. Datum van de show is vrijdag 31 augustus.

De A&W Stories
En dank voor alle prachtige verhalen die ons hebben geraakt en ons laten ervaren waarom we dit doen. Het boek kan nog verhalen gebruiken, dus mocht je nog iets willen delen: let us know!

Liefs, Willemijn

 


ook interessant