Home Mijn kleine man….

Mijn kleine man….


share

Vorige week vierde we niet alleen de verjaardag van onze koning Willem Alexander, maar ook van onze zoon Noah-Sem. Hij is 6 jaar geworden en dat zet je wel even aan het denken. 6 jaar geleden werd ik namelijk vader, met vallen en opstaan….

Wat ik het mooiste vind aan mijn kleine man, is dat hij alles op zijn eigen tempo en manier doet en laat zich niet gek maken.
2 weken geleden ging ik hem ophalen van de BSO en ik was een beetje aan de late kant. Ik wilde meteen gaan zodat we de verloren tijd konden inhalen. Hij wilde niet mee en was heel dwars, eigenlijk ken ik hem helemaal niet zo.
s avonds had ik het met Willemijn erover waarop zij zei; je bent zelf toch niet anders. Je laat je ook niet storen en vertellen wat je moet doen. Dat deed me iets beseffen en de volgende keer dat ik hem ophaalde zorgde dat ik ruim op tijd was. Ik nam de tijd om hem lekker bezig te zien en hij kon z’n activiteit afmaken.

We vergeten soms om even stil te staan en te kijken, genieten en ervaren. Ik hoop als jullie bij ons in de winkel zijn, jullie je ook vrij voelen om lekker te kijken, ontdekken wat bij je staat en even te genieten van het momentje voor jezelf.

Dank je wel kleine man…


ook interessant