Home Mam ik wil nu naar school…

Mam ik wil nu naar school…


share
Het is 00:20 en ik word wakker van mijn dochter die mij roept: 'Mama, mama!" Ik spring uit bed, ren naar beneden en vraag: 'Wat is er lieverd?' 'Mam welke jurk zal ik aan doen voor het kerstfeest? Ik wil namelijk nu naar school.' Ik zeg: 'Iselynn het is midden in de nacht we gaan eerst nog even slapen.' 'Nee mamma ik wil op tijd zijn voor school.' Mijn dochter is al de hele week bezig want ze gaat zingen met een bovenbouwer op het kerstfeest van onze school. Na een glaasje water en sussende woorden viel ze gelukkig weer in slaap, maar voordat de wekker ging stond onze dame alweer naast haar bed met haar mooiste jurk al aan. Mooie krullen in het haar, een kleine make-upje van mama want als het feest is mag zij dat ook ;) en hup daar gingen we! Vol trots liep ze naar de juf toe. Wat aandoenlijk om te zien dat de juf alle kindjes laat schitteren, simpelweg door ze één voor één op de stoel te laten staan zodat iedereen kon zien hoe mooi ze eruit zagen. Bij mij springen de tranen in mijn ogen. Hoe fijn is het om te zien dat ons meisje zo'n mooie traditie opbouwt en ervaart hoe bijzonder bepaalde dagen zoals kerst zijn en wat een warm gevoel daarbij hoort. Aan het einde van de dag liggen onze kindjes op bed en spreek ik met Sander door hoe fijn ik deze dag heb ervaren. Het zien van de kerstmusical, een heerlijk kerstdiner gehad op school en met alle ouders kerstliedjes zingen onder begeleiding van een kerstkoor bij een vuurkorf dat is voor mij kerst. Waarop Sander zegt: 'Ja deze dagen herinner ik mij ook zo goed van school!' In welk outfit vier jij kerst? Er is een nieuwe 10DAYS levering binnen, hier kan je alle kanten mee op. Heerlijk voor thuis, maar stijl je de set strak af, dan kan je elke kerstborrel af 😉 Wij zijn ervan overtuigd dat het fijn is om met deze dagen net wat extra aandacht te geven maar dat je er wel voor zorgt dat je de kleding draagt waar jij je het allerlekkerst voelt. Zo had onze dochter de meest glimmende glitter jurk aan, onze zoon wilde heerlijk zijn spijkerbroek aan met een foute kersttrui want mama die blouse zit echt niet lekker ;_) KLIK HIER VOOR DE NIEUWE LEVERING VAN 10DAYS Heel veel liefs van ons. Willemijn  

ook interessant