Home Make-over

Make-over


share

De start van ons seizoen op zondag 10 maart was een groot succes! Een modeshow vol enthousiaste modellen, een voorproefje van de komende workshops en we lieten het resultaat van de totale make-over zien! Een verbluffende nieuwe look voor model Anneloes, mede dankzij tophaarstyliste Hester de Haarmanager.

Hester vindt het als Haarmanager heel belangrijk om te kijken naar wie je bent en hoe je lifestyle is. Vanuit jouw eigen identiteit kijkt ze welke coupe en kleur het beste bij je past. Hester: “Anneloes is een leerkracht en daadkrachtig in haar doen en laten. Ik kreeg tijdens de make-over carte blanche van Anneloes. Het enige wat Anneloes zei was: het mag ook kort. Nou toen wist ik wel wat we gingen doen!”

“Om een wat zachtere uitstraling te creëren heb ik voor Anneloes wat lichtere tinten gekozen. Ik heb ook gekeken naar haar natuurlijke haarvalling. De nekpartij heb ik iets langer gehouden zodat die ook wat mooier blijft vallen. Ik heb verschillende tinten gebruikt aan de bovenkant, zoals caramel en roestbruine tinten. Dat creëert meer diepte en spanning in het haar.”

“Ik vind het ook heel belangrijk dat je weet hoe je het thuis kan stylen en wat je daarvoor kan gebruiken. Anneloes kan haar nieuwe kapsel op verschillende manieren in model brengen. Tijdens de show droeg Anneloes haar haar naar achteren, dat geeft een frisse look. Maar er is ook een mogelijkheid om het naar voren te dragen en het leuke daarvan is, dat er dan ook weer andere tinten zichtbaar zijn. Dus het is best een avontuurlijke coupe!”

Workshop
Wil jij alle tips & tricks weten hoe jij je eigen haar kan stylen zodat het altijd goed zit? Hester de Haarmanager (www.haarmanager.nl) is een tophaarstyliste in hart en nieren en geeft vrijdag 29 maart een workshop hairstyling op onze inspiratiezolder in Soest. Meld je hier snel aan!


ook interessant