Home Maak er een feestje van!

Maak er een feestje van!


share

Nog 1 dag en dan kan het feestje beginnen… 15 september 1978 is onze oprichtingsdatum en dat gaan we natuurlijk vieren, zoals jullie inmiddels wel weten! Noah Sem is de hele week al druk met het verzinnen van zijn outfit, want bij dit feestje zijn de kids natuurlijk ook van de partij! Zo grappig om te zien hoe verschillend het werkt bij de kinderen. “Mama wanneer is Zeist dan jarig en krijgt de winkel dan ook taart?”, bedenkt mijn kleine man, waarop Iselynn zegt: “oh Noah Sem, winkels kunnen toch helemaal geen taart eten? Maar mama, krijg ik dan wèl taart?!” 😉

Sander en ik zijn afgelopen jaar naar Barcelona geweest en toen samen op een heel leuk feestje terecht gekomen. Sinds tijden stonden we samen op de dansvloer met een lekker drankje. Toen zeiden we tegen elkaar: “zo willen we ook dat het jubileumfeestje eruit gaat zien. Goede muziek, een drankje en hapje en een intiem gezelschap. Dus waarom dan niet gewoon bij ons thuis? Wij wonen namelijk boven de winkel en hoe bijzonder is het als we dit kunnen vieren waar het avontuur ooit begonnen is!

We verwelkomen onze gasten in de winkel en gaan dan via de tuin naar ons thuis. Daardoor kwam ook de tuin letterlijk weer in ons blikveld, het leek wel een oerwoud! Door de prachtige zomer en de heerlijke regen van de afgelopen weken was onze tuin bijna onherkenbaar geworden en dan is er een feestje voor nodig om te bedenken dat die tuin nu echt aangepakt moet worden. Ontzettend fijn dat de tuinman zijn hele schema kon omgooien om ons buiten onder handen te nemen. En toen hij eenmaal klaar was kon ik alleen maar denken: “waarom hebben we dit niet eerder gedaan?” Gelukkig nog een paar dagen mooi weer, zodat we ook zelf nog even kunnen genieten van die opgeruimde tuin 😉

Wij houden van feestjes en vinden altijd wel een reden om iets te vieren maar een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Uiteraard zijn familie, vrienden en collega’s van de partij, maar het leek ons ook leuk om dit te vieren met een aantal klanten die ook van een feestje houden! Nou dat hebben we geweten, super leuk om alle verhalen te lezen en inmiddels zijn de winnaars van de VIP-kaarten op de hoogte gebracht!

En hoe leuk dat Petra, een vriendin van ons, ook bij dit feest weer aanwezig is. Op ons huwelijk zong zij het nummer mijn vader mij weggaf aan Sander, ze was aanwezig bij de openingen van onze nieuwe winkels en heeft stiekem ook meegedaan aan The Voice! Het kan dan ook niet anders of dit wordt weer een feestje om nooit meer te vergeten! Dus neem een paar extra schoenen mee, want gedanst zal er worden!

Volgende week zullen we jullie laten weten hoe het feestje was en uiteraard wordt alles vastgelegd en gedeeld. En hou maandag in de gaten! Sander gaat dan namelijk op bezoek bij Summum om de winnaar bekend te maken van het shoptegoed! Dit gaat allemaal gebeuren via de vlog… (!) jaja, ook wij maken volgende stappen, want we gaan natuurlijk voor het opbouwen van nieuwe stories!

Maak er een feestje van dit weekend!

Liefs, Willemijn


ook interessant