Home Kopenhagen

Kopenhagen


share

Deze week stond een bezoek aan Kopenhagen op de planning en dit jaar ging ik ook mee. Dinsdagavond vlogen we naar de hoofdstad van Denemarken om vervolgens woensdagochtend als een van de eersten op de modebeurs te verschijnen. Deze beurs staat bekend om haar unieke, wat kleinere merken en dat waren ze hebben we kunnen zien inderdaad. Prachtige kleuren, rijke stoffen en mooie dessins.

Op zo’n moment ben ik zo blij dat Sander de inkoop doet: ik voel me als een klein kind in een snoepjeswinkel met 1 euro op zak, net als vroeger! De hele dag kon ik daar dan rondlopen en dan niet kunnen kiezen. Bovendien was ik al verplicht om een aantal snoepjes te kopen, want die had ik natuurlijk al aangeraakt 😉. Ik heb me verbaasd over hoe ontzettend vriendelijk en bescheiden deze mensen zijn in Denemarken en hoe bereidwillig ze zijn om mee te denken. De vervolgafspraken zijn gepland en een aantal leuke nieuwe accessoires verwachten we al bijna in de winkels.

Nieuw ideeën
Aangezien het warme weer met ons was meegereisd, was het na een paar uur niet meer uit te houden in de hal en besloten we om de stad te gaan verkennen. Windowshopping noemen we dat: etalages kijken en bewonderen hoe mooi de winkels zijn. Nieuwe ideeën opdoen hoe je alles kunt presenteren en natuurlijk zien wat daar al in de winkels hangt. En ja, ik durf wel te zeggen dat de Denen best voorop lopen. Waar ik nog een beetje argwanend naar kijk wordt daar vol trots gepresenteerd en op zo’n manier dat ik bijna in de verleiding kom om het te gaan passen.

Na een hele dag slenteren besloten we bij de haven een drankje te gaan doen en ook dan kijk ik mijn ogen uit. Want beste Dames, hier werd het bewijs geleverd dat fietsen met een jurk prima gaat 😉. Creatief zijn ze ook, want op de een of andere manier weten ze het zo te creëren dat ze er ook nog tip top uitzien op zo’n fiets. Iets wat mij toch nog niet lukt! Afijn, wat heerlijk om zo geïnspireerd te zijn. Tijdens de vlucht terug was mijn hoofd overvol met nieuwe ideeën die jullie de komende weken in de winkels en zeker in de MODESHOW terug zullen zien.

Ben je trouwens ook bij onze MODESHOW, je kan je via deze link aanmelden.

Liefs, Willemijn


ook interessant