Home Komt het uit…

Komt het uit…


share
Nou jeetje waren we van het ene bijgekomen werden we overweldigd met allemaal lieve reacties via de mail, Facebook, kaartjes, taarten en prachtige bloemen! Nu zijn we natuurlijk van het persoonlijke contact maar heel eerlijk ik weet niet waar ik moet beginnen om hier allemaal op te reageren dus ik dacht aan onze dank via de blog. Dus bij deze super bedankt voor alle felicitaties! Dit doet een mens goed hoor! Nu moet ik wel zeggen dat ik mezelf tijdens de personeelsavond van afgelopen week hoorde zeggen: "oké nu genoeg complimenten." Ooit heb ik geleerd dat je moet aangeven als het te heet wordt onder de voeten 😊 , dus laat ons nu maar weer lekker aan de slag gaan 😉! Zo ook weer deze week. We waren weer samen op pad gegaan op zoek naar pareltjes die we nog missen in onze collectie en ik kan je vertellen we zijn heel leuk geslaagd! Nu is mijn ervaring inmiddels wel dat Sander deze afspraken ook altijd ziet om even zijn creatieve brein de ruimte te geven. Het is dus altijd weer afwachten wat Sander me tijdens de auto-rit wilt vertellen. Zo begint hij altijd al een dag van te voren "ik heb wat leuke ideeën maar die vertel ik je morgen wel." Dit heeft hij in de tussentijd wel geleerd waar ik meestal beren zie op de weg ziet Sander overal mogelijkheden met zijn creatieve brein. Dit vraagt dus voorbereiding want anders weet hij zeker dat ik al nee zeg 😉 Dus heel voorzichtig vroeg hij: "komt het nu uit..?" Inmiddels heb ik geleerd om hem uit te laten praten en niet tegelijk in de weerstand te schieten. Dus de heenweg luisterde ik aandachtig om vervolgens op de terugweg eens mijn bevindingen te geven, maar eigenlijk was ik direct heel enthousiast en dus gaan we binnenkort iets nieuws proberen. Hou ons in de gaten en ik ben benieuwd naar jullie reacties 😉. Afijn om nog een beetje in de feeststemming te blijven dachten we hoe leuk om deze maand leuke win acties te doen. Deze week mogen wij een winterjas van Reset vergeven t.w.v. € 219.95. Vertel waarom jij die winterjas verdient en wie weet is die jas straks wel van jou! Klik hieronder verder om mee te doen. WIN ACTIE RESET JAS T.W.V. € 219.95

ook interessant