Home Kind aan huis

Kind aan huis


share

Weet jij het nog? Op welke plek je vroeger speelde, waar je je hut kon bouwen en elke dag een nieuw verhaal beleefde? Op mijn plek beleef ik nog steeds avonturen: het is de winkel waar het 40 jaar geleden allemaal begon ….

De winkel op de Kamp is altijd een speciale plek voor mij, hoe kan het ook anders al je er al bijna 37 jaar komt? Deze winkel is door de jaren heen altijd met mij mee gegroeid. Vroeger had ik onder de verhoging van ’t kantoor mijn hut gebouwd. Terwijl ik allerlei avonturen beleefde in mijn hut, werkte Arthur boven mij hard aan zijn bureau. Naarmate ik ouder werd en groeide, groeide ik uit mijn hut en veranderde het kantoor op de Kamp in extra winkelruimte.

In de fase waarin ik nu zit, kom ik tijdens de inkoop vaak leuke nieuwe merken tegen. Ik weet echter niet of deze merken altijd geschikt zijn voor àlle winkels van Arthur & Willemijn.

Maar niets is leuker dan verandering. Dus hoe fijn is het om nieuwe dingen te testen in een omgeving waar je je thuis voelt of eigenlijk kind aan huis bent?

Dat is dus voor mij de winkel op de Kamp. Hier vindt je interessante nieuwe merken.

Het is zeker een aanrader om deze winkel in de gaten te houden en af en toe naar binnen te wandelen voor nieuwe collecties en een uitgebreide merkenmix. Deze week proberen wij bijvoorbeeld de nieuwe gekke flared broek van Rebelz. Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt!

Liefs, Sander


ook interessant