Home Kerststress & de liefde

Kerststress & de liefde


share

Vandaag is het echt Black Friday, maar wij zijn alweer volop bezig met de voorbereiding van het volgende grote feest: Kerst. Dit start voor ons namelijk al volgende week. Het kookpunt wordt altijd een paar dagen van tevoren bereikt als alles samenkomt. Alle kerstitems komen binnen, etalage-attributen moeten worden besteld en net zoals dat gaat als je met je familie en vrienden de Kerst doorbrengt: in deze tijd leer je elkaar pas ècht goed kennen…

Willemijn en ik zijn in bijna alles tegenpolen van elkaar en dat merk je direct als de druk wat groter wordt. Ik ben eraan gewend om alles alleen te doen. Alle ideeën zitten in mijn eigen hoofd en dat is natuurlijk een sterke kwaliteit als je de inkoop doet. Maar niet als ik een idee heb dat een effect heeft op de hele organisatie. Dan is het fijn als ik mijn gedachten deel en dat is nu nèt de sterke kant van Willemijn: zij kan juist goed plannen en iedereen daarin meenemen. Hierdoor kent ze ook het effect dat die veranderingen met zich meebrengen. Het belangrijkste is om te blijven communiceren met elkaar en dat je probeert te begrijpen hoe iemand denkt en waarom je iets doet. Nu zijn Willemijn en ik inmiddels goed geoefend, omdat we privé ook alles delen ;-). En als we elkaar vinden, verruimt dat onze kijk en leer je meer over jezelf en de ander.

En daarom lief: ook al zoek ik soms een behang uit om je achter te plakken(en heb je er misschien een stuk of 3 voor mij), ik waardeer je het meest als je mij scherp houdt en ik ben supertrots op wie je bent en wat je allemaal doet.

Ben je benieuwd wat het resultaat is geworden, kom dan volgende week onze mooie kerstetalages en super toffe kerstitems bekijken. Yes ladies it’s time to dress up & party!


ook interessant