Home Je eigen kids stylen…

Je eigen kids stylen…


share

Als moeder vind ik het belangrijk dat mijn 2 opgroeiende kinderen ook wel een beetje de ruimte krijgen om hun eigen stijl te ontdekken. Zeker gelet op onze visie ben ik het aan mezelf verplicht om dit ook toe te passen bij mijn eigen kinderen 😉

Nu moet ik zeggen dat wij echt bevoorrecht zijn. Wij hebben 2 hele zelfstandige kinderen, van wie de oudste tegenwoordig al om half 7 naast ons bed verschijnt, aangekleed en wel. Zeker nu het steeds vroeger licht wordt. Noah – Sem is lekker praktisch, maar zelf even zijn kleding in de wasmand gooien is echt de grootse opgave die er is. Bij het ontbijt moeten we hem er dus regelmatig op aanspreken of hij heeft gezien dat er een vlek op zijn trui zit… Boos loopt hij dan van tafel om iets anders aan te trekken. De kleding met vlekken wordt onder het bed gemoffeld, met het gevolg dat ik die regelmatig kwijt ben.

Iselynn zit anders in elkaar. Elke ochtend moeten wij haar wakker maken en doet ze keurig haar slaapkamer dicht en zegt dat we pas mogen kijken als ze haar setje bedacht heeft. Alles trekt ze uit de kast, legt het als een setje op de grond en komt dan trots vertellen wat ze bedacht heeft. Van de week had ik haar kast opgeruimd en kwam ik wat korte broeken van haar tegen. Deze lagen zodoende ineens in het zicht en mevrouw had bedacht dat ze die aan wilde. Toen ik aangaf “is dat misschien niet een beetje te koud lieverd?” zei ze: “Nee hoor, ik doe gewoon mijn maillot eronder.”

Oké, mama moest even slikken, maar ik herstelde me snel en zei: “oké helemaal goed!” In de keuken aangekomen waarschuwde ik Sander alvast: “laat Iselynn maar, dit vind ze echt zelf mooi!” Haar haren borstelend verscheen ze na een kwartiertje in de keuken en riep tegen haar papa: “kijk, dit trek ik aan vandaag!” Waarop papa reageerde: “hmmm … had Leila dat gisteren ook niet aan?!” Sander en ik keken elkaar en moesten heel hard lachen. Hoe grappig dat wij van mening waren dat ons meisje haar eigen stijl aan het ontdekken was, maar stiekem gewoon de set had aangedaan van haar vriendinnetje uit haar klas.

En zo werkt het natuurlijk bij ons allemaal. We zien dingen bij anderen en denken hee, dat vind ik ook leuk! Vaak horen we onze klanten dan zeggen: “bij haar stond het fantastisch, maar als ìk het aantrek dan ziet het er echt gek uit. Komt vast omdat ik veel te zwaar ben…” Maar wij zijn van mening dat het er echt mee te maken heeft of een set klopt bij iemand of niet. En dat je geïnspireerd wordt door anderen, dat is helemaal niet erg! Juist mooi! Maar gebruik dat om zelf te ontdekken wat bij je past, waar je je lekker in voelt en een stukje bewust worden waarom bepaalde dingen je aanspreken. Wij denken daarin graag met je mee. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens bij onze nieuwe service; Je eigen stijl in 3 stappen

Fijn weekend!

Liefs,
Willemijn

 


ook interessant