Interieur Moodboarding


Interieur Moodboarding @ Arthur & Willemijn

Toe aan verandering in je woonkamer of een ander kleurtje op de muur? Dan is een moodboard het startpunt! Met een goed moodboard heb je zelf het kompas in handen om koers te zetten naar jouw persoonlijke interieurstijl. 

Volg samen met jouw vriendinnen, moeder, dochter of collega’s een workshop moodboarding van Homester Interieurstyling. Op de prachtige zolder van Arthur & Willemijn in Soest vertelt Marion van Amstel (www.homester.eu) je alle ins and outs om succesvol je interieur te veranderen.Tijdens de workshop leer je afbeeldingen te vinden en te combineren die jouw ideale sfeer weer geven. Daarna gaan we kijken welke kleuren passend zijn bij je moodboard en hoe je dit vorm kunt geven in jouw woning.

Neem gerust jouw interieur ‘issue’ mee. Wie weet kan Marion je tijdens de workshop onder het genot van een hapje en drankje op weg helpen.

Na de workshop staat er in de winkel voor de liefhebber nog een kopje koffie of thee klaar. Uiteraard kan er dan nog volop geshopt worden, want de winkel is gewoon tot 21.00 uur geopend.

De workshops Interieur Moodboarding vinden plaats op de volgende dagen van 16.00 uur tot +-18.00 uur:

vrijdag 22 maart 2019
vrijdag 12 april 2019 = VOL
vrijdag 14 juni 2019

De kosten zijn 25,- per persoon (inclusief foamboard, verfstalen en andere materialen)

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier: