Identity Styling


Onze Service; Identity Styling

Identity styling is ontwikkeld door Arthur&Willemijn en wordt als service aangeboden door professioneel opgeleide stylisten in onze winkels. Bij deze vernieuwende benadering van mode-advies sta jij centraal en werken we vanuit jouw unieke identiteit. Tijdens dit advies reiken we je de tools aan, zodat jij met jouw kledingkeus kunt laten zien wie je bent. De tools bestaan uit kleur-, pasvorm- en stijladvies die je helpen focussen op jouw sterke punten.

Om onze aandacht optimaal op jou te kunnen richten, geven we voorkeur aan een individueel advies, waarbij het belangrijk is dat we van te voren een afspraak maken. Daarnaast is het ook mogelijk om in groepsverband (bijvoorbeeld met vriendinnen of collega’s) een workshop te volgen. Lees hier meer over bij Workshop Styling.

Dit alles is volgens de BEYOUTIEFULL FILOSOFIE: je bent het mooist als je jezelf bent. Wil je hier meer over weten bekijk het filmpje.

Kosten

Gratis

Tijd

60-90 min.

Setting

Onder het genot van een cappuccino of een heerlijke thee gaan we in een ontspannen setting de volgende stappen doorlopen.

Intake

Door een intake ontdekken wij je stijl, kijken naar je pasvorm en kleurtype.

Doorpas

Door het passen van verschillende sets komen we tot een definitieve persoonlijke stijl.

Afsluiting

We maken een BEYOUTIEFULL account voor je aan waar je alles rustig kunt nalezen;  alle tips en tricks op een rij, specifiek voor jouw persoonlijke stijl.

Aanvraag

Via dit formulier kan je aanvraag indienen voor de verschillende services die Arthur&Willemijn heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.